Værkstedsbyggeri

Det gode værksted

Form og funktion skal tænkes ind, miljølovgivning på området skal overholdes og så skal arbejdsforhold i det nye værksted være både sikkert og sundt for medarbejderne.

Gennemtænkt værkstedsbyggeri

Sidder du med ideen og ønsket om en udvidelse eller at bygge et nyt værksted, så kontakt os allerede idag.

Vi vil gerne med dig hele vejen og gerne fra første tanke og idé. Så hjælper vi dig til gengæld igennem alle processer til et nøglefærdigt værksted, der er klar til at muliggøre dine drømme.

Det er vigtigt at få tænkt alle muligheder og ønsker til funktionalitet ind i et nyt værkstedsbyggeri og måske lige så vigtigt – at få vurderet om man måske senere igen, får brug for at udvide yderligere. Både placering og materialevalg har her en vigtig betydning og dét kan vores dygtige medarbejdere være behjælpelige med.

tegner

Valget af entreprenør – hvor skal jeg starte?

Du skal være tryg i dit valg af entreprenør. Det er mange penge du bruger og mange timer alle involverede skal lægge i projektet.

Vesti Olsen har medarbejdere, der har været i firmaet i mere end 25 år og som en familieejet virksomhed, har vi et tæt samarbejde. På vores kontor i Tølløse sidder vores projekteringsafdeling i tæt kontakt med projektlederen på sagen. Sammen sikrer vi en fornuftig prissætning og at alle regler og miljømæssige hensyn overholdes.

Igennem mange år har vi opbygget en stort netværk af underleverandører, hvilket sikrer et højt kvalitetsniveau på projekterne.

Vores dygtige projektledere, sikrer desuden en grundig projektledelse, tidsstyring og dialog.

Hvorfor vælge Vesti Olsen som entreprenør?

Grundig projektledelse, tidsstyring og prisforhandling igennem leverandører, sikrer et fornuftigt økonomisk grundlag både før, under og efter byggeriet.

Hos Vesti Olsen A/S har vi stor erfaring med værkstedsbyggeri, og vi kender både regler og de miljømæssige hensyn der skal tænkes ind i byggeprojektet

Sundt og sikkert værksted

Værkstedsbyggeri kræver en masse forberedelse og grundig projektering.

Værkstedet udformning og funktion skal tænkes ind, miljølovgivning på området skal overholdes og så skal arbejdsforhold i den nye hal være både så sikkert og så sundt som muligt for medarbejderne.

Læs om andre bygningstyper

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark