Halbyggeri

Halbyggeri til erhvervsformål

Uanset hvad dit ønske måtte være til en ny hal, så kan vi løse opgaven, og vi er meget gerne med helt fra de første byggetanker og indtil du står med et nøglefærdigt byggeri, der er klar til ibrugtagning.

Vi har over 35 års erfaring med halbyggeri, og virksomheden tæller i dag 25 mand med stor specialiseret viden, der gør at vi er forberedte til alle opgaver.

Hvis du som kunde vælger os som entreprenør for dit næste halbyggeri, kvitterer vi med godt håndværk, gennemtænkte løsninger, godkendte materialer og kyndigt råd og vejledning igennem hele processen.

En god investering

Et nyt halbyggeri skal være en god investering. Det skal kunne tjene sig selv hjem indenfor overskuelig fremtid, og kunne løfte de fremtidige opgaver. Det er samtidig værd at overveje, om man eventuelt senere påtænker at udvide yderligere, for der vil særligt placering og materialevalg have betydning.

Det økonomiske aspekt er også vigtigt, og derfor får du hos Vesti Olsen A/S råd og vejledning om materialevalg, størrelse, energioptimering m.v., der i sidste ende vil kunne give dig en bedre produktion, effektivitet og økonomi – i det daglige og i den fremtidige brug af din nye hal.

Projektering og myndighedsbehandling

Du kan med fordel vælge os som din totalentreprenør. Så får du hele pakken. Vi står for projektering og myndighedsbehandling af dit projekt og du kan trtygt læne dig tilbage og følge processen.

Hvis du vil vide mere om din rolle som bygherre og hvordan projekteringsprocessen forløber kan vi anbefale dig at læse mere om det via linket nedenfor.

Hvad skal du bruge din hal til?

Tag en snak med os og hør om mulighederne indenfor halbyggeri.

Det er ganske uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvilken entreprisetype skal du vælge?

Skal vi styre hele balladen, så du kan fokusere på din egen beskæftigelse, så skal du vælge os som din totalentreprenør.

Læs mere om de forskellige typer entreprisetyper og bliv sikker i dit valg.

Bygningstyper

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark