Erhvervsbyggeri

Casefoto - facade

Hvilken type byggeri skal du bruge?

Et godt team af samarbejdspartnere – entreprenør, rådgiver og bygherre, er afgørende for virksomheder, der ønsker at opføre nye moderne og effektive faciliteter.

Uanset om du søger et nyt domicil med administration, showroom- og værkstedsfaciliteter eller ønsker at udvide eksisterende plads, er vores team af erfarne medarbejdere dedikerede til at levere kvalitetsløsninger.

Udfra grundigt gennemarbejdet materiale, udviklet i vores egen projekteringsafdeling, opfører vi i tæt relation med bygherre, rådgiver og andre samarbejdspartnere, holbare erhvervsbyggerier, der lever op til nutidens krav for byggerier samt krav til arbejdsmiljø, indeklima m.v.

 

Opsætning af betonelementer

Solide rammer

Vores tilgang til et moderne byggeri fokuserer på effektivitet, fleksibilitet og økonomi i hele processen, både under selve byggeprocessen og i bygningens fremtidige levetid.

Som erfarne totalentreprenører og hovedentreprenører bringer vi vores specialiserede viden om alle former for arbejdsmiljø, logistik og sikkerhedskrav ind i projektet, hvilket sikrer en effektiv projektstyring.

Certificeret indenfor bæredygtigt byggeri går vi ud over almindelige standarder. Vi forstår, at hvert erhvervsbyggeri er specielt, da det formes af forskellige behov og ønsker. Vi skaber ikke kun rammerne for din virksomhed; vi skaber en solid ramme ved at give plads til jeres kerneværdier. Da ingen to byggerier er ens, stræber vi efter at gøre dit erhvervsbyggeri særligt jeres, så det bedst muligt imødekommer virksomhedens behov og ønsker. Vi tror på, at når medarbejderne i og omkring din virksomhed har det bedste, vil de også udfylde rammerne perfekt.

Lad os hjælpe med at realisere din vision for det helt rigtige erhvervsbyggeri for dig.

Projektledelse Vesti Olsen

Tryg proces og gode samarbejdspartnere

Vores dedikation til erhvervsbyggeri strækker sig ud over faglig ekspertise; vi skaber miljøer, der styrker virksomhedskulturen. Fra gennemført kontordesign til effektive produktionsfaciliteter formes hvert projekt med fokus på at fremme samarbejde, trivsel og produktivitet. Vi forstår, at et vellykket erhvervsbyggeri ikke blot er en fysisk struktur, men en dynamisk ramme, der understøtter virksomhedens værdier og skaber et inspirerende arbejdsmiljø for alle involverede.

Som totalentreprenør værdsætter vi et tæt samarbejde med dygtige leverandører og samarbejdspartnere. Gennem årene har vi opbygget et solidt netværk, der sikrer en tryg proces i hele byggeprocessen. Resultatet bliver vellykket projekt og holdbare erhvervsbyggerier.

– Sammen skaber vi

En uforpligtende snak om dit erhvervsbyggeri

Vi vil meget gerne tage en uforpligtende snak om dit nye byggeri. Og jo tidligere vi bliver involveret i projektet, jo bedre.

Vi ser frem til at høre om dit byggeprojekt.

Er du rådgiver og har du brug for en fornuftig samarbejdspartner?

Er du rådgiver og på udkig efter en tillidsvækkende entreprenør?

Vi kan være din stabile partner og være med til at skabe fundamentet for det gode samarbejde i projektprocessen og et veludført stykke arbejde.

Tøv ikke med at kontakte os.

Andre typer erhvervsbyggeri, der måske har din interesse?

Vi har blandt andet bygget for:

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark