Erhvervsbyggeri

Hvilken type byggeri skal du bruge?

Erhvervsbyggeri kan have mange formål.

Måske du søger det moderne domicil for din virksomhed, der med en funktionel bygning indeholder administration, showroom og værksted og samtidig er dit showoff overfor dine kunder.

Måske har du brug for mere plads og vil gerne udvidde?

Vores ansatte har stor erfaring på området og vi går ikke på kompromis med at skabe en kvalitetsløsning, som holder i mange år. Fra lagerhaller i alle typer materialer, til rendyrket kontorbyggeri i alle størrelser.

Moderne erhvervsbyggeri

Erhvervsbyggeri skal bygges med tanke på effektivitet, fleksibilitet og ikke mindst økonomi.

Sidstnævnte både ift. selve byggeriet, men også ift. den senere generelle brug af bygningen – f.eks. bygningens drift og levetid.

Vi har det store overblik når det handler om projektering og byggeri til erhverv. Mange års erfaring som totalentreprenør og hovedentreprenør, har givet os en stor specialiseret viden indenfor emner som arbejdsmiljø, logistik, sikkerhedskrav m.v.

– Og så er vi selvfølgelig certificeret indenfor bæredygtigt byggeri.

Helt unikt – til dig

Vi bygger unikke rammer for din virksomhed. du fylder den med unikke tiltag.

Ikke to byggerier er ens. Alle erhvervsbyggerier er forskellige og det er de, ganske enkelt fordi de er blevet skabt ud fra forskellige behov, ønsker og forudsætninger.

Og et erhvervsbyggeri SKAL være unikt! – Det skal være dit, for først når du har tilført byggeriet dine kerneværdier, kan det opfylde dine ønsker.

Derfor siger vi også, at vi bygger rammerne for din virksomhed – men de er kun rammer – for alt det vigtige, – medarbejderne i og omkring din virksomhed skal have det bedste, men så udfylder de også rammerne perfekt!

– Sammen skaber vi

En uforpligtende snak om dit erhvervsbyggeri

Vi vil meget gerne tage en uforpligtende snak om dit nye byggeri. Og jo tidligere vi bliver involveret i projektet, jo bedre.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Er du rådgiver og har du brug for en fornuftig samarbejdspartner?

Er du rådgiver og på udkig efter en ordentlig samarbejdspartner?

Vi kan være din stærke partner og skaber fundamentet for det gode projektet.

Tøv ikke med at kontakte os.

Andre typer erhvervsbyggeri, der måske har din interesse?

Vi har blandt andet bygget for:

    Besked