Domicilbyggeri

Casefoto - vaskaplads under opførelse

Jeres idenditet – jeres domicil

Et moderne og gennemtænkt domicilbyggeri sender et stærkt signal til kunder og samarbejdspartnere.

Byggeriet skal afspejle virksomhedens identitet, og være en fornuftig investering i forhold til funktion, kvalitet, pris og ikke mindst bæredygtighed.

Casefoto - vaskehal

Gennemtænkt domicilbyggeri

Alle domicilbyggerier – uanset størrelsen starter med en idé og en vision for virksomhedens fremtid og virke. Et ønske om mere plads, bedre indeklima, lavere energiudgifter – og ikke mindst et mere tidssvarende professionelt udtryk, er som oftest de mest oplagte grunde til valget om et nyt domicil.

Casefoto - lagerbygning under opførelse

En bæredygtig vinkel

Dertil kommer øvrige ønsker og ting man absolut bør tænke ind i det nye byggeri. Ergonomi, lysindfald og akustik, for at nævne nogke af de indvendige ting. Men også de forberedende tanker omkring, hvilke niveau af bæredygtigt byggeri du ønsker. Det kan på sigt have stor indflydelse på din nye bygning, så ud over vurderingen om placeringen af dit domicil og det æstetiske – er dette et vigtigt aspekt som vi meget gerne vil rådgive dig omkring, da vi er certificeret indenfor bæredygtigt byggeri.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dit domicilbyggeri?

Udtrykket for et domicil er for virksomheden, en del af deres visitkort over for kunden og øvrige samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt at bygningen også udefra viser hvem I er.

Der ud over er der typisk mange medarbejdere der dagligt har deres gang på adressen, hvorfor indeklima og generelt arbejdsmiljø bør vægtes højt.

Skal vi tage en snak om ovenstående, så tøv ikke med at kontakte os.

Casefoto - oplagsplads

Går du med byggetanker?

Er drømmen om et domicilbyggeri kommet lidt nærmere, så kontakt os i dag, og lad os komme videre med planerne.

Udover et uforpligtende prisoverslag og skitsetegninger, laver vi gerne en 3D-tegning af det nye domicil. Det giver en god fornemmelse for det fremtidige resultat.

Find inspiration i andre byggerier her.

Vi har desuden bygget domiciler for:

Skal vi være din nærmeste sparringspartner?

Skal vi være din nære relation og sparringspartner igennem byggeriet af dit domicilbyggeri? Så kontakt os allerede nu. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dit domicilbyggeri.

Vi glæder os til at høre fra dig.

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark