Kontorbyggeri

Fleksibelt kontorbyggeri

Vores måde at arbejde på, er i dag i konstant udvikling, og det bør dit fremtidige kontorbyggeri være forberedt til. Der skal både være plads til koncentration og til samarbejde, og ikke mindst de ændringer og nye behov, som med tiden vil opstå.

Vi har stor erfaring med kontorbyggeri, både i totalentreprise og hovedentreprise, og vi har bygget alt fra små kontorer i forbindelse med øvrigt halbyggeri, til større domiciler for store virksomheder gennem de seneste 30 år.

Processen

Har du ønsker og idéer om jeres fremtidige kontorbyggeri, men har brug for hjælp og sparring til at tage det næste skridt, så book et møde hos os, og lad os sammen kigge på planerne – og videreudvikle dem.

Hos Vesti Olsen tilbyder vi både faglig sparring og udvikling, men også projektering af dit fremtidige kontorbyggeri projekt. Vi kan være med helt fra de første idéer, AutoCad-tegninger, beregninger og beskrivelser, og til byggeriet står helt færdigt.

Det gode kontormiljø

Et kontormiljø kræver godt indeklima, lysindfald og mange andre faktorer, der er med til at gøre det til en effektiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives.

Dette er nogle af vores fokuspunkter, når vi opfører kontor og administrationsbygninger.

Skal vi tage en snak? Så sikre vi, at du står tilbage med et funktionelt kontor for dine dygtige medarbejdere.

Casefoto - opførelse af domicil

Følg projektet for Aarsleff A/S

For Aarsleff A/S samt Petri & Haugsted er vi lige nu igang med at opføre en større depotbygning, hvor der også opføres en administrationsbygning. Klik ind og læs mere om projektet her.

Bliv også inspireret via andre byggerier her

Vi har blandt andet bygget for:

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark