Lagerhaller

Lagerhal med potentiale

Uanset hvad dit ønske måtte være til en ny lagerhal, så kan vi løse opgaven, og vi er meget gerne med – helt fra de første byggetanker og indtil du står med et nøglefærdigt byggeri, der er klar til ibrugtagning.

En ny lagerhal skal være en god investering. Det skal kunne tjene sig selv hjem indenfor overskuelig fremtid, og kunne løfte de fremtidige opgaver. Det er samtidig værd at overveje, om man eventuelt senere påtænker at udvide yderligere, for der vil særligt placering og materialevalg have betydning.

Det økonomiske aspekt er også vigtigt, og derfor får du hos Vesti Olsen A/S råd og vejledning om materialevalg, størrelse, energioptimering m.v., der i sidste ende vil kunne give dig en bedre produktion, effektivitet og økonomi – i det daglige og i den fremtidige brug af din nye hal.

Det kloge valg

Grundig projektledelse, tidsstyring og prisforhandling igennem leverandører, sikrer et fornuftigt økonomisk grundlag både før, under og efter byggeriet.

Hos Vesti Olsen A/S har vi stor erfaring med byggeri af lagerhaller, og vi kender både regler og de miljømæssige hensyn der skal tænkes ind i byggeprojektet foruden arbejdsforhold i den nye hal, der skal være både så sikkert og så sundt som muligt.

Projektering og myndighedsbehandling

Du kan med fordel vælge os som din totalentreprenør. Så får du hele pakken. Vi står for projektering og myndighedsbehandling af dit projekt og du kan trtygt læne dig tilbage og følge processen.

Hvis du vil vide mere om din rolle som bygherre og hvordan projekteringsprocessen forløber kan vi anbefale dig at læse mere om det via linket nedenfor.

Visualisering af værkstedshal inde

Reference: Eksempel på visualisering inden byggeri af lagerhal

Her ses en visualisering af 1.000 m2 lagerhal i Holbæk hos Brøndboringsfirmaet Brøker.

De havde brug for at udvide deres eksisterende lagerhal, hvor en tilbygning med portåbning til det eksisterende giver medarbejderne et godt flow og god plads. Læs mere om dette projekt under vores referencer – lagerhal.

Se mere om projektet her:

Kontakt os for en uforpligtende snak om lagerhaller

Søg videre i andre bygningstyper her

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark