Stålhaller

Skal vi skabe en unik stålhal sammen?

Vores team vil team vil spørge ind til, hvad stålhallens formål er. Dette giver os et klart billede af omfanget af byggeriet.

Jeres behov for de indvendige faciliteter såsom indeklima, velfærdsfaciliteter, kontor, teknikrum, indskudt dæk eller lignende ønsker er vigtige informationer for os i den tidlige fase. Også stålhallens udformning, funktionalitet og udtryk er blandt informationerne der er af høj prioritet at tage stilling til allerede her.

Vi vil undervejs rådgive dig om bæredygtige løsninger, da disse er vigtige overvejelser at få med fra start.

Isoleret eller uisoleret stålhal?

Vi bygger både isolerede og uisolerede stålhaller. Kundens behov kan være forskellige, alt efter hvad stålhallen skal bruges til.

Uisolerede haller leveres med stålprofiler på tag og vægge – denne type stålhal er velegnet som lade i landbruget eller som lager til andre erhverv, til effekter der kan tåle det danske vejr.

Isolerede stålhaller leveres som isolerede sandwichpaneler på tag og vægge, og vil være velegnet til værksteder, som lager til effekter der ikke tåler bl.a. temperaturforskelle eller til landbrug m.v.

Fordele ved en stålhal

Fordelene ved stålhaller er mange.

  • De er relativt billige at bygge
  • Opførselstiden er kort
  • Og hvis man på et senere tidspunkt vælger at udbygge, kan materialer genbruges og ændres, for at spare på omkostningerne.

Du har selvfølgelig selv mulighed for at få indflydelse på form og funktion, isolering, hallens ydre overflader, lysindfald, beklædning m.v., og vi benytter os kun af godkendte kvalitetsmaterialer, så du er sikret et byggeri, der kan holde til den daglige brug i mange år.

Ønsker du at dit nye byggeri ikke bare er med kvalitetsmaterialer, men også er et bæredygtigt byggeri, så er vi desuden rådgivere indenfor feltet og tager gerne snakken med dig om, hvordan vi kan optimere byggeriet i en mere bæredygtig retning og hvad det kræver.

Har du brug for sparring?

Vi vil meget gerne hjælpe dig godt i gang med dit byggeri.

Ganske uforpligtende tager vi gerne en snak med dig og vi vil forsøge at give dig mere viden om dine muligheder.

Kontakt gerne vores én af vores medarbejdere, der hjælper dig videre i processen.

 

Visualisering af værkstedshal

Processen

Har du idéen og ønsket om en ny stålhal, så kontakt os – eller kom forbi til en kop kaffe, og lad os kigge på projektet i fællesskab.

Der kan være mange spørgsmål inden byggeriets start, og vi har mere end 35 års erfaring i byggebranchen, så vi kan både besvare dine spørgsmål, og give dig professionel råd og vejledning i den videre proces.

Når der ud fra vores samtale begynder at tegnet sig et billede af byggeriet, har vi vores dygtige AutoCad-tegnere, til at modellere en 3D genereret tegning af din nye stålhal, så du selv kan afgøre om placering, størrelse m.v. passer til dine ønsker.

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på byggeriet og glæder os til et forhåbentlig fremtidigt samarbejde.

Hvad koster en stålhal

Alt efter om dit byggeri skal indeholde personalefaciliteter, være / ikke være isoleret, hvor mange porte og vinduer, bæredygtighedsniveauet, om det skal være en mindre stålhal eller en større stål og alt efter generelt materialevalg, samt mange andre faktorer kan en pris sættes på en stålhal.

Hvad koster en isoleret stålhal?

Vi vil gerne give dig så præcis en overslagspris som muligt og det er ud fra blandt andet ovenstående oplysninger, samt planen ved en eventuelt eksisterende stålhal, vi kan give dig denne.

Ønsker du at gå videre med overslagsprisen, vil vi efterfølgende prissætter byggeriet i et tilbud til dig, hvor alt er medtaget. Der vil vi komme med vores bud på, hvordan din nye stålhal kommer til at tage sig ud, prissætning af materialer, projekterings-omfanget, byggetid mv.

Søg videre i bygningstyper her.

Bæredygtighed

Certificeret i bæredygtigt byggeri

Hos Vesti Olsen giver vi professionel vejledning ud fra dine ønsker og behov til stålhallen.
Det er vores holdning at enhver bygherre i dag bør indarbejde relevante bæredygtighedselementer i sit projekt.

Vi er certificeret indenfor bæredygtigt byggeri og tager gerne snakken om det bæredygtige aspekt og taler om total- og cirkulær økonomi, så du som virksomhedsejer, trygt kan tage kloge beslutninger.

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark