Totalentreprise

Rejsegilde for flyhangar

Totalentreprenør med 35 års erfaring

Som virksomhedsejer med tanker om et nyt erhvervsbyggeri er det afgørende at vælge en erfaren og pålidelig totalentreprenør. Hos familieejede Vesti Olsen har vi opbygget en tillidsvækkende 35-årig erfaring inden for byggebranchen. Med vores dedikerede team på omkring 20 erfarne medarbejdere samt mange dygtige samarbejdspartnere, står vi klar til at lede dig igennem hele byggeprocessen.

Beliggende centralt på Sjælland er vi strategisk placeret for at indgå i toalentrepriser og byggeprojekter over hele landet, og vi kan også fungere som dit foretrukne entreprenørfirma på Fyn og Jylland. Uanset om du ønsker at etablere din virksomhed et nyt sted eller udvide dine eksisterende faciliteter, er vi klar til at levere håndgribelige løsninger.

Når du vælger Vesti Olsen som din totalentreprenør, får du ikke kun en partner til byggeriet, men også en rådgiver gennem hele processen. Vi er eksperterne og i totalentreprise, tager vi ansvar for hele projektet, fra projekteringsfasen til færdigmelding. Gennem et tæt samarbejde med bygherren og vores erfarne samarbejdspartnere sikrer vi, at hvert byggeri er solidt og opfylder dine specifikke behov.

Visualisering - jobansættelse

I tæt samarbejde med bygherres rådgiver

For bygherrerådgivere, der søger en pålidelig samarbejdspartner til kommende byggeprojekter, er Vesti Olsen det ideelle valg. Med vores 35 års erfaring og ekspertise inden for erhvervsbyggeri tilbyder vi en dedikeret alliance for at sikre vellykkede resultater. Vi værdsætter samarbejdet med bygherrerådgivere og forstår vigtigheden af transparent kommunikation og tæt samarbejde. Som totalentreprenør er vi parate til at dele vores ekspertise, imødekomme specifikke krav og sammen skabe holdbare og bæredygtige løsninger.

Lad os danne et stærkt partnerskab og levere fremragende byggeprojekter sammen.

Hvad er en totalentreprise

For dem, der måske ikke er bekendt med begrebet totalentreprise, er det den omfattende løsning, hvor totalentreprenøren styrer alle aspekter af byggeprocessen. Vi håndterer alt fra indledende projekteringsmateriale til selve byggeriet og færdigmeldingen af dit nye erhvervsbyggeri. Som bygherre får du dermed et effektivt forløb, da du primært konfererer med den tildelte projektchef eller daglige projektleder og du kan koncentrere dig om din egen virksomheds gøremål.

Vores rolle som totalentreprenør på projektet, indebærer planlægning, projektering, byggestyring og rapportering ved hvert byggemøde. Du kan trygt overlade styringen til os, mens vi sikrer, at du løbende holdes opdateret om projektets fremgang.

Grundig indledende plan og dedikation

Hos Vesti Olsen forstår vi betydningen af grundig indledende planlægning og dedikation i store byggeprojekter ved totalentrepriser. Vores mål er at levere en sømløs og effektiv byggeproces fra start til slut, hvor totalentreprenøren står i spidsen for alle opgaver i totalentreprisen. Dette betyder, at du som kunde har én kontaktperson gennem hele forløbet, hvilket sikrer en klar og konstant kommunikationslinje.

Når arbejdet udføres under totalentreprise, tager vi ansvar for hvert eneste aspekt af byggeriet. Dette inkluderer alt fra de indledende skitser til den endelige overlevering. Vi koordinerer alle aktiviteter og sikrer, at hele byggeprojektet forløber planmæssigt, effektivt og inden for det aftalte budget. Vores team har stor erfaring med at håndtere større byggeprojekter, hvilket betyder, at vi kan forudse potentielle udfordringer og løse dem, før de udvikler sig.

At vælge Vesti Olsen som din totalentreprenør betyder, at du får adgang til en bred vifte af forskellige fagområder under ét tag.

Stort netværk og dygtige underleverandører

Vi har et omfattende netværk af dygtige underleverandører og håndværkere, som alle er valgt ud fra deres ekspertise og pålidelighed. Dette garanterer, at alle dele af byggeprocessen udføres af specialister, hvilket sikrer den højeste kvalitet i alle aspekter af dit byggeri.

Vores team er dedikeret til at sikre, at hele byggeprojektet – fra de første planer til den endelige aflevering – gennemføres med højeste standarder for håndværk og opmærksomhed på detaljen. Med Vesti-Olsen ved roret kan du være tryg ved, at dit større byggeprojekt er i de bedste hænder. Vi forstår vigtigheden af at holde dig informeret og involveret gennem hele forløbet, så du altid føler dig tryg og tilfreds med progressionen af dit projekt.

Vores engagement i at tilbyde en komplet servicepakke betyder, at vi ikke kun fokuserer på selve byggeriet, men også på at skabe værdi og sikre, at alle dine behov bliver mødt. Vi har stor erfaring med en bred vifte af projekter og er stolte af vores evne til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder vores kunders unikke behov og visioner. Hos Vesti-Olsen er dit byggeprojekt i trygge hænder, fra start til slut, så I får det endelige resultat I drømmer om.

Lad os tage en snak om muligt samarbejde

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark