Totalentreprise

Totalentreprenør med 35 års erfaring

Vi har 35 års erfaring i byggebranchen og vi beskæftiger i dag omkring 20 medarbejdere, som sammen med vores samarbejdspartnere, har gode kompetencer indenfor erhvervsbyggeri og projektering

Vores hovedkontor er placeret midt på Sjælland, hvilket gør det optimalt for os at kunne bygge i hele landet. Derfor kan vi også være det foretrukne entreprenørfirma på Fyn samt Jylland, hvis du som erhvervsdrivende ønsker, at etablere din virksomhed dér eller ønsker at udvide dine eksisterende bygninger til nye lokationer.

Med Vesti Olsen som dit entreprenørfirma, kan vi stå for projekteringen af dit byggeri og rådgive dig igennem de forskellige faser. Vi går oftest ind i totalentrepriser, hvor vi tager projektet under vores vinger. Her sørger vi sørger for at hjælper og rådgiver dig om de bedste løsninger forud for dit nye byggeri. Et godt samarbejde med bygherre og rådgiver, og vores dygtige samarbjedspartnere sikrer, at vi leverer et solidt byggeri.

Hvad er en totalentreprise

Kort fortalt, til dig som ikke har en profession indenfor byggebranchen, men som researcher frem imod dit erhvervsbyggeri.

Ved en totalentreprise tager vi os af det hele. Fra indledende projekteringsmateriale, til udførelsen af byggeriet og færdigmelding af dit nye erhvervsbyggeri. Vi rådgiver dig hele vejen!

For dig som bygherre, er dette den optimale løsning, hvis du er fuldstændig bevidst om form, funktion og materialevalg på forhånd. Kommunikationen er nem og hurtig, da der som oftest kun er kommunikation mellem dig og totalentreprenøren.

Hvad laver en totalentreprenør? Som bygherre for et byggeprojekt, står totalentreprenøren for al den indledende planlægning, projektering, byggestyring ved opførelse frem til færdigmelding af projektet. Du kan som bygherre læne dig tilbage og lade os tage styringen. Undervejs vil der være byggemøder, hvor projektlederen holder dig opdateret om projektets gang.

Skal vi stå for din totalentreprise?

Uanset projektets størrelse, så kontakt os i dag, og hør mere om mulighederne for en totalentreprise i samarbejde med os.

Vi inviterer også gerne på en kop kaffe, hvor vi sammen kan kigge på tegninger og beskrivelser, og hjælpe dig/jer med den mest optimale løsning.

    Besked