TOTAL­ENTREPRISE


Ved en totalentreprise tager vi os af det hele.

Fra indledende projekteringsmateriale,  til udførelsen af byggeriet og færdigmelding af dit nye erhvervsbyggeri. Vi rådgiver dig hele vejen!

HVAD ER EN TOTALENTREPRISE?


For dig som bygherre, er dette den optimale løsning, hvis du er fuldstændig bevidst om form, funktion og materialevalg på forhånd. Kommunikationen er nem og hurtig, da der som oftest kun er kommunikation mellem dig og totalentreprenøren.

Hvad laver en totalentreprenør?

Som bygherre for et byggeprojekt, står totalentreprenøren for al den indledende planlægning, projektering, byggestyring ved opførelse frem til færdigmelding af projektet. Du kan som bygherre læne dig tilbage og lade os tage styringen. Undervejs vil der være byggemøder, hvor projektlederen holder dig opdateret om projektets gang.


ET ENTREPRENØRFIRMA MED STOR ERFARING


Hos Vesti Olsen A/S har vi stor erfaring indenfor bygge-og anlægsbranchen, og med 25 dygtige medarbejdere i vores entreprenørfirma – med brede kompetencer, kan vi styre dit byggeri sikkert i mål.

Vi har et stort netværk og et solidt samarbejde, med en lang række dygtige samarbejdspartnere i byggebranchen – både i form af rådgivere og fagentreprenører, og vi sørger altid for god kommunikation og fuld gennemsigtighed i hele processen.


HVAD ER FORSKELLEN PÅ EN HOVEDENTREPRISE OG EN TOTALENTREPRISE?


Hovedentreprenøren står for økonomi samt indgåelse af kontrakter med underentreprenører samt projektstyring – overholdelse af tidsplan og kvalitet.

Bygherren står derfor selv for den indledende fase i forbindelse med udarbejdelsen af projektmateriale samt at indhente diverse godkendelser. (Byggetilladelse m.v.)

Bygherren har selv ansvaret for at føre tilsyn med byggeriet.

Måske vil du/I hellere selv stå for tegninger, kontrakter, beskrivelser m.v., og i den forbindelse kan vi tilbyde at fungere som hovedentreprenør på byggeprojektet. Se mere om hovedentreprise her.


 • ANLÆGSARBEJDE

  Anlæg-, jord- og belægningsopgaver er en af vores spidskompetencer.
  ANLÆGSARBEJDE >>

 • BETONARBEJDE

  Betonarbejde i alle størrelser. Fra insitu-støbte trapper til store betondæk.
  BETONARBEJDE >>

 • KLOAKARBEJDE

  Vi er autoriseret kloakmester, og vi ved alt hvad der er værd at vide om faget.
  KLOAKARBEJDE >>

Betonarbejde på Mostparken

Vesti Olsen slogan
Betondæk på Mostparken.

SKAL VI STÅ FOR DIN TOTALENTREPRISE?


Uanset projektets størrelse, så kontakt os i dag, og hør mere om mulighederne for en totalentreprise i samarbejde med os.

Vi inviterer også gerne på en kop kaffe, hvor vi sammen kan kigge på tegninger og beskrivelser, og hjælpe dig/jer med den mest optimale løsning.

I egenproduktion varetager vi, som totalentreprenør ofte disse fagentrepriser:

Betonarbejde

BETONARBEJDE

BETONARBEJDE
Kloakarbejde

KLOAKARBEJDE

KLOAKARBEJDE
Tømrerarbejde

ANLÆGSARBEJDE

ANLÆGSARABEJDE
hovedentreprise

HOVEDENTREPRISE

HOVEDENTREPRISE

Del denne side