LEDIGE STILLINGER

Har du lyst til at arbejde hos byggefirmaet Vesti Olsen A/S?


Vesti Olsen A/S er et byggefirma i konstant udvikling, og søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige projekter indenfor bygge og anlæg samt på vores kontor i Tølløse.
Vi har dog på nuværende tidspunkt fuld bemanding på alle projekter og mangler ikke nye medarbejdere på byggepladserne.

Du kan med god grund følge os på Facebook. Her vil du løbende blive informeret omkring Vesti Olsen som virksomhed, vores byggesager m.v. og vi vil også her skrive, i det tilfælde at vi mangler folk.

Håndtryk på byggepladsen

UOPFORDREDE ANSØGNINGER


I byggebranchen opstår behovet for flere hænder ofte med kort varsel, og sådan forholder det sig også hos Vesti Olsen A/S. Ofte ansætter vi folk via vores netværk, og andre gange via uopfordrede ansøgninger.

Har du interesse i at arbejde for os – uanset stillingsbetegnelsen, så hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning sammen med dit CV til:

HR Afdelingen 
Mail: HR@vesti-olsen.dk eller ring til tlf.: 59 18 00 22

ET GODT ARBEJDSMILJØ


En grundpille i virksomheden er at sikre et godt og positivt arbejdsmiljø.

Virksomhedens vision er at alle medarbejdere skal føle sig velkomne og respekteret når de er på arbejde. Derfor forventes det at man som medarbejder er positiv, samarbejdsvillig, hjælpsom og at man snakker i en ordentlig tone til både kollegaer, ledere, virksomhedens kunder og samarbejdspartnere.

Vi er afhængige af vores dygtige medarbejderstab, som alle er medvirkende til et godt omdømme, samt at vi er vores kunders foretrukne samarbejdspartner.