Lidt om os

-Sammen skaber vi…

Vesti Olsen A/S er et familieejet entreprenørfirma med over 35 års erfaring og kompetencer indenfor byggeri og projektering af erhvervsbyggeri i hoved- og totalentreprise. Vores kundegrupper spænder indenfor erhvervssektoren, autobranchen, offentlige selskaber, landbrugssektoren, forsyninger og øvrige erhvervskunder. Vi er kendt som en fleksibel og værdiskabende samarbejdspartner, der sætter høj kvalitet i byggeriet og godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere og samarbejdspartnere i fokus.

Ledelsen – 2023

Den daglige ledelse i Vesti Olsen varetages af et stærkt team bestående af;

Fra venstre:

Christian Vesti Olsen

Jenc Christian Molter

Frederik Vesti Olsen

Ronni Desauv Pedersen

 

 

 

Et firma i udvikling siden 1985

 

 

 

Virksomheden blev grundlagt i 1985 af Lars Vesti Olsen.
I 1989 blev Lars´ to brødre også en del af firmaet Brdr. Vesti Olsen I/S.

I 2010 indtrådte Lars Vesti Olsens ældste søn, Christian Vesti Olsen ind i virksomheden.

 

Generationsskifte

 

 

Blot 5 år efter Christian kom ind i firmaet, blev generationsskiftet en realitet og Christian fungerer i dag som administrerende direktør i Vesti Olsen A/S.

I dag har Vesti Olsen A/S en stærk strategi og store visioner for fremtiden. Virksomheden har 20 kompetente medarbejdere med et stort erfaringsgrundlag, som er fordelt i vores projekteringsafdeling og i vores projektteam.

Med familien ved roret…

… og i ryggen! Familien er den største drivkraft i virksomheden og udstråler vigtige værdier. Værdier der bliver båret videre ud til medarbejderne, hvor vi har stort fokus på sikkerhed og helbred. Medarbejdernes  familier forventer nemlig, at de kommer sikkert hjem!

Certificeret rådgiver

Hos Vesti Olsen er vi certificeret til at rådgive om bæredygtighed. Vi ser det som et stort ansvar som vi skal og bør påtage os som byggeentreprenør.

Dette stræber vi efter at bringe i spil allerede i projekteringsfasen af vores byggerier.

Bæredygtigt byggeri

Ud fra FN´s Verdensmål har vi fokus på 4 hovedemner i forbindelse med vores tilgang til nye byggerier og renoveringer.

Miljørigtig projektering, Miljømæssig kvalitet, Sociale forhold og Totaløkonomi.

Ejerkredsen – 2023

 

 

Fra venstre:

Claus Vesti Olsen

Niels Vesti Olsen

Christian Vesti Olsen

Lars Vesti Olsen

Anbefaling fra en kunde / Thurah Transport A/S

I forbindelse med byggeriet af vores nye storgodsterminal og kommende domicil har vi oplevet Entreprenør Vesti Olsen A/S, som en ualmindelig god, dygtig og super kompetent entreprenør, der kan få tingene til at ske og i et yderst behageligt samarbejdsklima.

Vesti Olsen er altid kommet med en imødekommende og løsningsorienteret indstilling, hvor kunden og slutresultatet kommer i første række.
Der er allerede lavet et kæmpe stykke arbejde og det fortsætter helt frem til årsskiftet (red. 2020) hvor vi flytter ind
– så en kæmpe tak og en stor anbefaling af Vesti Olsen A/S.

Lars M. Mouritsen

Adm. direktør /CEO | THURAH TRANSPORT A/S