Hovedkontor - Vesti Olsen - Bukkerup

Velkommen til Bukkerupvej

Vesti Olsen A/S er et familieejet entreprenørfirma på Sjælland grundlagt i 1985. I 2004 blev virksomheden omdannet til et aktieselskab, da ejerkredsen blev udvidet. Virksomheden har stor erfaring og stærke kompetencer indenfor nybyggeri og renovering af erhvervsbyggeri.
Vi udfører alle typer af erhvervsbyggeri, lige fra moderne kontordomiciler, traditionelle halbyggerier, landbrugsbyggerier og værksteder samt en masse derimellem. 

Vi bygger fortrinsvist i totalentreprise eller hovedentreprise, og meget gerne med afsæt i et tillidsbaseret og tæt samarbejde med kunden samt projektets øvrige involverede parter. Det er vores erfaring at netop denne tilgang til samarbejde og fælles inddragelse sikre en høj kvalitet, optimeret projektøkonomi, trivsel, fælles engement, gennemsigtighed og generelt en bedre projektoplevelse for alle involverede.
Virksomheden beskæftiger i dag ca. 20 medarbejdere som primært er fordelt i vores projekteringsafdeling samt i vores projektlederteam.
Vi er med på den grønne omstilling og er bl.a. certificeret til at rådgive om bæredygtigt byggeri – dette forsøger vi at bringe i spil ved projekteringen af vores byggeprojekter.  

Vi er kendt som en tillidsfuld, ordentlig og fleksibel samarbejdspartner med fokus på kvalitet og på at sikre et godt samarbejde på tværs af alle involverede parter i et byggeprojekt – dette afspejler sig i at vores kunder vender retur igen og også i valget af vores faste loyale samarbejdspartnere som vi bruger gennem mange år.

Christian Vesti Olsen

– Adm. direktør

Ledelsen vesti Olsen 2023

Ledelsen – 2023

Den daglige ledelse i Vesti Olsen varetages af et stærkt team bestående af;

Fra venstre:

Christian Vesti Olsen

Jenc Christian Molter

Frederik Vesti Olsen

Ronni Desauv Pedersen

 

 

 

Med familien ved roret…

… og i ryggen! Familien er den største drivkraft i virksomheden og udstråler vigtige værdier. Værdier der bliver båret videre ud til medarbejderne, hvor vi har stort fokus på sikkerhed og helbred. Medarbejdernes  familier forventer nemlig, at de kommer sikkert hjem!

Certificeret rådgiver

Hos Vesti Olsen er vi certificeret til at rådgive om bæredygtighed. Vi ser det som et stort ansvar som vi skal og bør påtage os som byggeentreprenør.

Dette stræber vi efter at bringe i spil allerede i projekteringsfasen af vores byggerier.

Bæredygtigt byggeri

Ud fra FN´s Verdensmål har vi fokus på 4 hovedemner i forbindelse med vores tilgang til nye byggerier og renoveringer.

Miljørigtig projektering, Miljømæssig kvalitet, Sociale forhold og Totaløkonomi.

Ejergruppen 2023 Vesti Olsen

Ejerkredsen – 2023

 

 

Fra venstre:

Claus Vesti Olsen

Niels Vesti Olsen

Christian Vesti Olsen

Lars Vesti Olsen

Casetofo - æager og administration

Anbefaling fra en kunde / Thurah Transport A/S

I forbindelse med byggeriet af vores nye storgodsterminal og kommende domicil har vi oplevet Entreprenør Vesti Olsen A/S, som en ualmindelig god, dygtig og super kompetent entreprenør, der kan få tingene til at ske og i et yderst behageligt samarbejdsklima.

Vesti Olsen er altid kommet med en imødekommende og løsningsorienteret indstilling, hvor kunden og slutresultatet kommer i første række.
Der er allerede lavet et kæmpe stykke arbejde og det fortsætter helt frem til årsskiftet (red. 2020) hvor vi flytter ind
– så en kæmpe tak og en stor anbefaling af Vesti Olsen A/S.

Lars M. Mouritsen

Adm. direktør /CEO | THURAH TRANSPORT A/S