Hovedentreprise

Skal vi være din hovedentreprenør?

Uanset projektets størrelse, så kontakt os i dag, og hør mere om mulighederne for et samarbejde med os.

Vi inviterer også gerne på en kop kaffe, hvor vi sammen kan kigge på de foreløbige tegninger og beskrivelser, og hjælpe dig/jer med den mest optimale løsning indenfor de givne rammer.

Hvad laver en hovedentreprenør?

Ved en hovedentreprise står vi for størstedelen af arbejdet, mens du selv – som bygherre, står for levering af færdigt tegningsmateriale, beskrivelsesmateriale og indhentning af tilladelser fra myndigheder.

 

Casefoto - jordarbejde til lagerhal

Hvad er forskellen på en hovedentreprise og en totalentreprise

Hovedentreprenøren står for økonomi samt indgåelse af kontrakter med underentreprenører samt projektstyring – overholdelse af tidsplan og kvalitet.

Bygherren står derfor selv for den indledende fase i forbindelse med udarbejdelsen af projektmateriale samt at indhente diverse godkendelser. (Byggetilladelse m.v.)

Bygherren har selv ansvaret for at føre tilsyn med byggeriet.
Måske vil du/I hellere selv stå for tegninger, kontrakter, beskrivelser m.v., og i den forbindelse kan vi tilbyde at fungere som hovedentreprenør på byggeprojektet.

Et entreprenørfirma med stor erfaring

Hos Vesti Olsen A/S har vi stor erfaring indenfor bygge-og anlægsbranchen, og med 20 dygtige medarbejdere i vores entreprenørfirma – med brede kompetencer, kan vi styre dit byggeri sikkert i mål.

Vi har et stort netværk og et solidt samarbejde, med en lang række dygtige samarbejdspartnere i byggebranchen – både i form af rådgivere og fagentreprenører, og vi sørger altid for god kommunikation og fuld gennemsigtighed i hele processen.

Casefoto - facade

Vesti Olsen som din hovedentreprenør

Vi påtager os gerne ansvaret med hovedentreprise, enten i de tilfælde hvor større projektering ikke er påkrævet og hvor du som bygherre, selv står for projektmateriale og godkendelser.

Vi indgår aftaler og kontrakter med underentreprenører og vi står selvfølgelig for styring af tidsplan, byggeledelse, styring af økonomi m.v.

Skal vi stå for din hovedentreprise?

Uanset projektets størrelse, så kontakt os i dag, og hør mere om mulighederne for en hovedentreprise i samarbejde med os.

Vi inviterer også gerne på en kop kaffe, hvor vi sammen kan kigge på tegninger og beskrivelser, og hjælpe dig med den mest optimale løsning for dit projekt.

Find inspiration i vores tidligere projekter

Har du brug for at komme i kontakt med os?

Så kan du her fortælle lidt om dit projekt, dit spørgsmål eller ander… Vi hører gerne fra dig så tidligt i processen som muligt, så tøv ikke med at tage en uforpligtende snak.

-Vi glæder os til at høre fra dig.

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark