Brochurer

Erhvervsbyggerier

“Alle erhvervs- og domicilbyggerier – uanset størrelsen, starter med en idé og en vision for virksomhedens fremtid og virke. Et ønske om mere plads, bedre indeklima, lavere energiudgifter – og ikke mindst et mere tidssvarende og professionelt udtryk, er som oftest de største grunde til valget om et nyt byggeri”

I denne brochurer for Erhvervsbyggeri kan du læse vores tanker om, hvordan vi ser samarbejdet kunne være som din hoved- eller totalentreprenør. Vi kvitterer nemlig med godt håndværk, gennemtænkte løsninger og råd og vejledning igennem hele processen.

Derudover har vi i brochuren fundet 5 meget forskellige referencer frem, som vi syntes er spændende projekter og som vil kunne give dig inspiration.

Du kan finde yderligere informationer om hvert enkelt projekt under vores referencer.

Genbrugsstationer

Udover erhvervsbyggeri som helhed, har vi hos Vesti Olsen en særlig knowhow indenfor anlægs- og betonarbejde, hvorfor genbrugspladser / genbrugsstationer er projekter vi elsker at involvere os i. Og skal der også etableres logistikhaller eller lagerhaller med mandskabsfaciliteter – så er projektet skræddersyet til os.

Vi har i denne brochure samlet nogle referencer omhandlende genbrugsstationer,
Godt samarbejde imellem bygherre, bygherrerådgiver og entreprenøren har været med til at vi flere gange er blevet valgt og det er vi stolte af. Vi værner om gode samarbejdspartnere og vi glæder os til snart at skulle i gang med en ny genbrugsstation.

Find flere projekter og lad dig inspirere ved at gå videre til vores referencer.

Casetofo - æager og administration

Find flere projekter og lad dig inspirere.

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark