Casefoto - bilværksed og udstilling

Bilhuse

Flot bilhus, der byder kunderne indenfor

Bilhuse med showroom, administration og værksted i moderne og indbydende stil.

Lev op til både jeres og bilproducentens kriterier og byg et flot nyt bilhus, der byder kunderne indenfor i lyse lokaler og lysindfald der komplimenterer bilerne.

 

Showroom og udstillingshal

For at opnå masser af rum og plads til indretning i bilhuse og udstillingeshaller, benytter vi os ofte stålkonstruktioner som bærrnde dele. Det giver god mulighed for søjlefri arealer og et meget enkelt udtruk, der ikke tager opmærksomheden fra udstillingen.

 

Visualisering af værksted og lager

Visuelt billede af kommende byggeri

Et nyt bilhus skal passe ind i landskabet – og eventuelt til eksisterende bygninger, og derfor har vi god mulighed for at tilpasse i både størrelse, farver og facade løsninger.

Hos Vesti Olsen A/S har vores dygtige AutoCad-tegnere mulighed for at indsætte en 3D-tegning i et foto af det nuværende landskab. Det giver en god mulighed for at vurdere udtryk, størrelse m.v. af bilhuset – inden byggeriets start.

Casefoto - Biludstilling

Kom godt fra start

Erhvervsbyggerier som bilhuse, er ofte underlagt regler fra bilproducentens side – særligt når det handler om salg af nye biler fra en specifik producent.

Vi sørger selvfølgelig altid for at imødekomme disse krav og regler, så vi til sidst står med et byggeri, der lever op til alles kriterier.

Efter grundig drøftelse af ønsker for det kommende bilhus, kvitterer vi med et uforpligtende prisoverslag og evt. skitsetegninger for byggeriet.

Skal vi sammen skabe dit nye bilhus?

Vesti Olsen A/S har mere end 35 års erfaring i byggebranchen og med 20 dygtige medarbejdere, er vi godt klædt på til alt i hele byggeprocessen.

Skal vi tage hånd om det nye bilhus?

I et bilhus skal der være plads til at gå på opdagelse i jeres sortiment af biler. Der skal være plads til, at kunden kan drømme. Og det er vigtigt at kunden føler sig tryg og har en god mavefornemmelse når de er i rummet.

Dette var også med i vores fokus, da vi var byggede hos Vejlebo & Larsen i Holbæk.

Se flere bygningstyper her

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark