Rasmus Degn

Tilbygning til eksisterende bygning

Tilbage i 2013/14 var Vesti Olsen totalentreprenør for Rasmus Degn, hvor et nyt traktorværksted på 540 m2 blev opført. Nu var det tid til at udvide igen.

Der er brug for lagerplads og derfor har Rasmus Degn kontaktet Vesti Olsen igen, for at udvide det eksisterende værksted med en stålhal til lager.

Lagerbygningen på 388 m2 bliver sammenbygget med den eksisterende bygning og opbygget med flat tag som det eksisterende værksted og selvfølgelig samme facade med sandwichelementer med bund af sort granit, hvormed det fremstår som én og samme bygning.

Stålhallen indrettes som lager i to etager, hvor reoler, orden og masser af plads er nøgleordet hos Autoværkstedet.

De ekstra 400 m2, kan nu ses blive brugt til fuldt potentiale.

Lagerhallen er nemlig nu blevet indrettet i to etager med reoler. Dette vil give medarbejderne de bedste muligheder for at opretholde system og orden i de mange store og små reservedele, der hver dag bliver brugt på værkstedet.

Lagerhallens facade der blev udført med et mix af sandwich betonelementer nederste og derover med stålbeklædning af sinusplader – altså præcis det samme som den eksisterende bygning, som Vesti Olsen byggede for Rasmus Degn tilbage i 2013/14, giver bygningen det samlede udtryk som ønsket.

Areal

388 M2

Entreprisesum

4 mio. kr.

Bygherre

Niels Degn

Start- og slutdato

Marts – august 2021

Entreprisetype

Totalentreprise

Projektleder

Claus Vesti Olsen