Casefoto - ridebane

Ridehaller

Få skabt din drømme-ridehal

Er drømmen en ny ridehal, så er vi eksperter på området. Vi bygger både uisolerede og isolerede ridehaller der kan modstå det danske klima og vi bygger såvel ud fra internationale banemål eller ud fra specialmål.

Det udvendige materialevalg kan tilpasses ud fra dine ønsker og her er der både mulighed for træ, stål, mursten, beton m.v. Indvendigt kan din nye ridehal tilpasses med barrierer i træ, porte og låger i træ eller stål, og ikke mindst ovenlys og sidelys hvis det ønskes.

Hvad koster en ridehal?

Hvis du stiller os dette spørgsmål vil svaret aldrig blive entydigt, da netop nævnte ønsker, drømme og kriterier, aldrig er ens hos vores kunder og alle ridehaller vi bygger, bliver tegner og beregnet derefter.

Men uanset størrelsen og omfanget af din fremtidige ridehal, så tag os gerne med på råd tidligt i processen. Vi har gennem årene bygget mange ridehaller og vi har god viden om både det tekniske og praktiske, så du er sikker på, at din fremtidige ridehal opfylder dine behov og krav.

Kombineret byggeri

Vi tilbyder naturligvis også at kombinere din fremtidige ridehal med staldsystemer, rytterstuer, tribuner og meget mere. Hos Vesti Olsen A/S råder vi både over projekteringsafdeling, tegnestue og selvfølgelig en stor stab af håndværkere og fagfolk, som kan få jeres projekt sikkert i hus.

Uanset valg, så kan vi tilbyde at stå for det hele – fra de første tegninger, til helt færdige ridehaller.

Casefoto - bokse i ny staldbygning

Hvad skal der være i din ridehal?

Vi tegner, projekterer og bygger ridehaller til alle behov til stutterier, rideskoler og private.

Vi har stor erfaring med byggeri af ridehaller i alle størrelser, og vi bygger gerne med tilhørende tribuner, barrierer, rytterstuer m.v.

 

En god dialog baner vejen for et godt byggeri

Drømmer du om en ny ridehal, så kontakt os endelig og lad os få en snak om jeres ønsker til ridehallen.

Ud fra dét kan vi lave nogle skitser og forslag. Vores dygtige projekteringsmedarbejdere, kan endda sætte en 3D-genereret model ind i et billede af jeres landskab, så I nemmere kan vurdere hvordan det færdige byggeri vil tage sig ud.

Vil du have en uforpligtende snak om mulighederne, så kontakt os i dag.

Lad os få en snak om din nye ridehal

Se andre landbrugsbyggerier

Helt uforpligtende…

Skal du have bygget en ny ridehal, så kan vi være din samarbejdspartner og totalentreprenør.

Kontakt os og fortæl lidt om dit projekt, så vender vi snart tilbage.

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark