Landbrugsbyggeri

Landbrugsbyggeri i høj kvalitet

Landbrugsbyggeri har siden virksomhedens etablering været en del af vores kernekompetencer. Hos Vesti Olsen har vi dybe rødder i landbruget. Dette er med til at sikre rådgivning og byggeri i høj kvalitet, hvor der er fokus på økonomi, funktionalitet og ikke mindst dyrenes trivsel.

I dag er landbrugsbyggeri langt fra et simpelt byggeri. Der er som oftest en del teknologi og mekanisering involveret og byggeriet skal overholde de stadig stigende krav på området.

Byggeriet skal være en god investering og kunne give en fornuftig bundlinje fremover og det stiller naturligvis krav til projektering og planlægning.

Landbrugshaller i alle størrelser

Når vi taler om landbrugshaller er det vigtigt at du har styr på hvad, hvor og hvor meget du må bygge på din grund. Dette kan vi hjælpe dig med. Vi tager gerne kontakten med kommunen og sørger for, at byggeansøgningerne bliver udfyldt korrekt og fremsendt.

Dybe rødder i landbruget

Vi har bygget landbrugshaller i mere end 35 år og har en forkærlighed for landbrug. Derfor kan vi være din helt rigtige samarbejdspartner på dit projekt.

Kontakt os og lad os få en uforpligtende snak om dine behov.

Få plads til det hele

Maskinhal, koldhal, ridehal – Landbrugshaller kan have mange funktioner og formål, men der skal være være plads til det hele. Kig eventuelt nærmere på vores referencer og lad dig inspirere eller giv lyd fra dig, når du er klar til at vi skal kigge nærmere på dit projekt.

Andre byggerier til bl. a. landbruget

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark