Maskinhal

Ny maskinhal – Keep it simple

Forberedelse og grundig projektering er essentiel i forbindelse med opførelsen af en ny maskinhal og værksted. Læs mere her om hvorfor…

Casefoto Flyhangar, Roskilde

En maskinhal med muligheder

En maskinhal, vil som grundkonstruktion være en stålhal med stålprofiler på tag og vægge. En maskinhal kan være uisoleret og kan dermed omtales som en koldhal og benyttes som lade eller opbevarings lagerplads.

Maskinhallen kan dog kombineres med at indeholde kontor og personalefaciliteter, hvor dele af hallen bliver isoleret. Dermed er mulighederne mange og kan med fordel indeholde brugsfordele for mange brancher.

Vi sørger for at holde dig opdateret i forhold til brandforhold og andre myndighedskrav til din nye maskinhal.

Byg til eller byg nyt

Tilbage i 2013/14 var Vesti Olsen totalentreprenør for Rasmus Degn, hvor en ny maskinhal / traktorværksted på 540 m2 blev opført. Nu var det tid til at udvide igen.

Der er brug for lagerplads og derfor har Rasmus Degn kontaktet Vesti Olsen igen, for at udvide det eksisterende værksted med en stålhal til lager.

Læs om casen her og få inspiration til din udbygning.

Bæredygtighed

Processen

Hos Vesti Olsen får du råd og vejledning om materialevalg, størrelse, energioptimering m.v., der i sidste ende vil kunne give dig en bedre produktion, effektivitet og økonomi – i det daglige og i den fremtidige brug af din nye hal.

Uanset om du måske allerede er i gang med forarbejdet, eller om vi skal klare det hele – fra tegninger, placering, behandling hos myndighederne og ikke mindst selve byggeriet, så kan du være sikker på, at du her får kvalitet og professionel dialog igennem hele processen.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller komme forbi til en kop kaffe for, at høre mere om mulighederne med koldhaller. Så skal vi nok komme med masser af input, kvalificeret fakta og vejledning i, hvad der kan lade sig gøre og som vil fungere bedst indenfor de givne rammer.

Se også

Kontakt os allerede i dag og hør mere…

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark