Maskinhal

Ny maskinhal – Keep it simple

Forberedelse og grundig projektering er essentiel i forbindelse med opførelsen af en ny hal og værksted. Læs mere her om hvorfor…

Casefoto Flyhangar, Roskilde

En maskinhal med muligheder

En maskinhal, vil som grundkonstruktion være en stålhal med stålprofiler på tag og vægge. En maskinhal kan være uisoleret og kan dermed omtales som en koldhal og benyttes som lade eller opbevarings lagerplads.

Maskinhallen kan dog kombineres med at indeholde kontor og personalefaciliteter, hvor dele af hallen bliver isoleret. Dermed er mulighederne mange og kan med fordel indeholde brugsfordele for mange brancher.

Vi sørger for at holde dig opdateret i forhold til brandforhold og andre myndighedskrav til din nye maskinhal.

Byg til eller byg nyt

Tilbage i 2013/14 var Vesti Olsen totalentreprenør for Rasmus Degn, hvor en maskinhal / traktorværksted på 540 m2 blev opført. Nu var det tid til at udvide igen.

Der er brug for lagerplads og derfor har Rasmus Degn kontaktet Vesti Olsen igen, for at udvide det eksisterende værksted med en stålhal til lager.

Læs om casen her og få inspiration til din udbygning.

Bæredygtighed

Processen

Hos Vesti Olsen får du råd og vejledning om materialevalg, størrelse, energioptimering m.v., der i sidste ende vil kunne give dig en bedre produktion, effektivitet og økonomi – i det daglige og i den fremtidige brug af din nye hal.

Uanset om du måske allerede er i gang med forarbejdet, eller om vi skal klare det hele – fra tegninger, placering, behandling hos myndighederne og ikke mindst selve byggeriet, så kan du være sikker på, at du her får kvalitet og professionel dialog igennem hele processen.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller komme forbi til en kop kaffe for, at høre mere om mulighederne med koldhaller. Så skal vi nok komme med masser af input, god pris, kvalificeret fakta og vejledning i, hvad der kan lade sig gøre og som vil fungere bedst indenfor de givne rammer.

Se også

Kontakt os allerede i dag og hør mere…

  Besked

  Vesti Olsen lokations i Danmark
  Rejsegilde for flyhangar

  Mere om maskinhaller

  En maskinhal er en essentiel struktur for mange typer erhverv, herunder landbrug, industri og opbevaring. Når du skal bygge en maskinhal, er det vigtigt at overveje fleksible løsninger, som kan tilpasses de specifikke behov og krav, du har. Fleksible løsninger sikrer, at din maskinhal kan bruges til mange forskellige formål, fra opbevaring af maskiner til værkstedsarbejde.

  Maskinhaller kan bygges i mange forskellige størrelser og med forskellige materialer. Det er muligt at bygge maskinhaller, der opfylder både dine nuværende og fremtidige behov. Når du planlægger dit byggeri, er det vigtigt at overveje både isolering og ventilation for at sikre et godt arbejdsmiljø og beskytte dine ejendele mod vejr og vind.

  En bred vifte af muligheder står til rådighed, når du skal vælge den rigtige type maskinhal. Stålhaller er en populær løsning på grund af deres holdbarhed og styrke. En stålhal kan modstå selv de mest udfordrende vejrforhold, hvilket gør den til et godt valg for både erhverv og privat brug.

  Det er vigtigt at tage højde for de specifikke behov, du har, når du planlægger din maskinhal. Uanset om du har brug for ekstra lagerplads eller et sted til opbevaring af landbrugsudstyr, kan vi hjælpe dig med at finde den rette løsning. Vores haller kan tilpasses, så de passer til dine unikke krav.

  Når det kommer til montering af din nye maskinhal, er det vigtigt, at arbejdet udføres korrekt. Vores erfarne team sørger for, at montering sker hurtigt og effektivt, så din maskinhal er klar til brug på ingen tid. Vi tilbyder også hjælp med fundament, så du får en stabil og sikker struktur.

  Hvis du har spørgsmål om vores maskinhaller eller ønsker at få en pris på dit projekt, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning, der matcher dine behov og budget. Vores ekspertise inden for byggeri af maskinhaller sikrer, at du får et produkt af høj kvalitet, der lever op til dine forventninger.

  Når du vælger en maskinhal fra os, kan du være sikker på at få en god løsning, der er bygget til at holde. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og sikrer, at prisen matcher kvaliteten af vores arbejde. Uanset om du har brug for en stor eller lille maskinhal, har vi løsningen, der passer til dine ønsker og krav.