Casefoto - Flyhangar

Koldhal

Ny koldhal – Keep it simple

En koldhal kan give god mening, hvis du har brug for mere lagerplads til maskiner eller som lade.

Vi bygger efter “Keep it simple”

Casefoto Flyhangar, Roskilde

En koldhal med muligheder

En koldhal, vil som grundkonstruktion være en stålhal med stålprofiler på tag og vægge. Som navnet også henviser til, er en koldhal ikke isoleret og kan dermed benyttes som maskinhus, lade eller opbevarings lagerplads.

Koldhallen kan dog kombineres med også at indeholde kontor og personalefaciliteter, hvor dele af hallen bliver isoleret. Dermed er mulighederne mange og kan med fordel indeholde brugsfordele for mange brancher.

En god investering

Lige nu ser vi et boom af investorer der bygger store koldhaller fra 500 m2 – 10.000 m2, som opdeles til flere lejemål.

Uanset hvad dit ønske måtte være til en ny koldhal, så kan vi løse opgaven, og vi er meget gerne med – helt fra de første byggetanker og indtil du står med et nøglefærdigt byggeri, der er klar til ibrugtagning og evt. udlejning. En ny koldhal / lagerhal skal være en god investering. Det skal kunne tjene sig selv hjem indenfor overskuelig fremtid, og kunne løfte de fremtidige, forskelligartede opgaver.

Bæredygtighed

Processen

Hos Vesti Olsen får du råd og vejledning om materialevalg, størrelse, energioptimering m.v., der i sidste ende vil kunne give dig en bedre produktion, effektivitet og økonomi – i det daglige og i den fremtidige brug af din nye hal.

Uanset om du måske allerede er i gang med forarbejdet, eller om vi skal klare det hele – fra tegninger, placering, behandling hos myndighederne og ikke mindst selve byggeriet, så kan du være sikker på, at du her får kvalitet og professionel dialog igennem hele processen.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller komme forbi til en kop kaffe for, at høre mere om mulighederne med koldhaller. Så skal vi nok komme med masser af input, kvalificeret fakta og vejledning i, hvad der kan lade sig gøre og som vil fungere bedst indenfor de givne rammer.

En uforpligtende snak om koldhaller

Vi vil meget gerne tage en uforpligtende snak om dit nye halbyggeri. Og jo tidligere vi bliver involveret i projektet, jo bedre.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Se også