Industribyggeri

Effektiv industribyggeri

Industribyggeri kan opfylde mange forskellige formål, alt efter virksomhedstype.
Typisk er der tale om produktionsvirksomheder med brug for større lagerhaller. Men uanset jeres behov, så kan vi skræddersy en løsning, der, også med fremtiden for øje, opfylder jeres ønsker behov.

Vi hjælper dig med materialevalg og ikke mindst form og udtryk og rådgiver dig omkring dine muligheder for at tilvælge et bæredygtigt byggeri, så dit fremtidige industribyggeri skaber mest mulig værdi.

Dit nye industibyggeri skal leve op til nyeste standarder, til dine behov og totaløkonomien. Vi har skarpt fokus på økonomien og vi garanterer et byggeri i høj kvalitet, som kan modstå daglig brug i mange år.

Opsætning af betonelementer

Kontakt os så tidligt i processen som muligt.

På et større industribyggeri er det mest optimale, at vi kommer ind i processen så tidligt som muligt. Dermed kan vi som din totalentreprenør rådgive dig bedst muligt og sammen med dig skræddersy bygningen udfra dine behov. Efterfølgende varetager vi projekteringen og vi sørger for myndighedsbehandling. Den gode dialog er i fokus, så du får en tryk rejse igennem byggeriets faser.

Men måske du allerede har arkitekt eller en bygherrerådgiver på sagen? Uanset hvad, er er dialogen imellem alle involerede parter vigtig og bør opstartes så tidligt som muligt i processen. Så kan du være sikker på, at du her får kvalitet og professionel dialog igennem hele processen.

Processen

Uanset om du måske allerede er i gang med forarbejdet, eller om vi skal klare det hele – fra tegninger, placering, behandling hos myndighederne og ikke mindst selve byggeriet, så kan du være sikker på, at du her får kvalitet og professionel dialog igennem hele processen.

Jordarbejde til oplagsplads

Sammen skaber vi…

det gode byggeri

Skal du bruge en totalentreprenør til dit næste projekt?

Er du rådgiver eller ingeniør og skal bruge en stabil samarbejdspartner på projektet, så tøv ikke med at tage fat i os.

Vi går gerne ind i dialogen og hjælper med at opføre værdiskabende industribyggerier.

 

Vi glæder os til at høre om projektet.