Rejsegilde hos Thiim A/S

Kontorbygning

På vores spændende projekt for bygherre Søren Thiim i Søborg, har vi arbejdet med en større om- og tilbygning af deres eksisterende kontor i totalentreprise. Den nuværende kælder er endvidere blevet udvidet med ca. 90 m2.

Bygningen opføres med stålspær og huldæk af beton som etageadskillelse. Facaden opføres med overflade af aluminiumskassetter som matcher den nuværende facade.

Det blev tid til at fejre den nye bygning med rejsegilde dette skete vanen tro med en pølse fra grillen!

Projektet opfatter udvidelse af eksisterende kælder, tilbygning i to etager samt renovering af eksisterende tag og facade, i det nye byggeri bliver der plads til evt. 2 ekstra lejemål, samt en ny fælles kantine.

Bygherre takkede håndværkere, bygherrerådgiver Christoffer Pilgaard for det gode arbejde samt Ronni Desauv Pedersen fra Vesti Olsen A/S, som står for totalentreprisen, for at være løsningsorienteret omkring problemstillinger og trods – tid tider lidt larmende arbejdsforhold for personalet hos Thiim, – er Bygherre glad for beslutningen om, at opdatere og fremtidssikre hans lokaler.

Alle ser de frem til at kunne rykke ind i de nye, større, lyse lokaler i sensommeren, og vi glæder os til næste etape og få lukket råhuset!

#Erhvervsbyggeri #Totalentreprise #Vestiolsen #Erhvervsdomicil

#Byggeriiudvikling #Domicilbyggeri #FantastiskeSamarbejdspartnere

 

Areal

41.000 M2

Entreprisesum

12.3 mio. kr.

Bygherre

Per Aarsleff A/S

Start- og slutdato

Januar – maj 2021

Entreprisetype

Hovedentreprise