ENTREPRISER


Vi stiller hele pakken til rådighed for dit projekt – Tag en snak med os om, hvad du har brug for ved dit næste byggeri.

KONTAKT OS   59 18 00 22 
ELLER PÅ 
info@vesti-olsen.dk


TOTALENTREPRISE


Ved totalentrepriser tager vi os af alt i forbindelse med byggeprojektet. Vi træder gerne ind tidligt i processen hvor de først idéer opstår, og vi slipper ikke grebet, før det nøglefærdige byggeri står klar til brug.

Vi sørger for planlægningen, indhentning af godkendelser, tegningsarbejdet, forhandlingerne, tidsstyring m.v. – og selvfølgelig selve byggeriet.


TOTALENTREPRISE >>

HOVEDENTREPRISE


Vil du/I selv stå som bygherre og klare dele af det projekterende arbejde, så går vi gerne ind som hovedentreprenør, og tager os af resten.

Vi er kendt som en værdiskabende samarbejdspartner, der leverer det aftalte – til den aftalte tid.

Læs mere om mulighederne ved at vælge os som hovedentreprenør på jeres fremtidige projekt.


HOVEDENTREPRISE >>

EGENPRODUKTION


Med omkring 25 erfarne medarbejdere på vores byggepladser, har vi stor erfaring og ekspertise inden for følgende fagområder:

ANLÆGSARBEJDE

BETONARBEJDE

KLOAKARBEJDE

ER DU I TVIVL OM ENTREPRISEFORMEN?


Er du i tvivl om du er bedst stillet med en totalentreprise eller hovedentreprise, så kontakt os i dag og lad os tage en snak om projektet. Vi byder os gerne på en kop kaffe, hvor vi kan komme med input til dine idéer.

Kontakt os i dag og hør mere.


SE VORES REFERENCER


Gennem de sidste 30 år har vi bygget lidt af hvert. For private, for erhverv, for industri, landbrug og det offentlige, og vi har fungeret som både total-, hoved- og underentreprenør.

Tag et kig på vores reference-side, og se et godt udvalg af vores tidligere opgaver.


SE VORES REFERENCER >>
Gravemaskine fra Vesti Olsen A/S

Del denne side