ENTREPRISER


Vi stiller hele pakken til rådighed for dit projekt – Tag en snak med os om, hvad du har brug for ved dit næste byggeri.

TOTALENTREPRISE


En totalentrepriser betyder at vi tager os af alt i forbindelse med byggeprojektet. Vi træder gerne ind tidligt i processen hvor de først idéer opstår, og vi slipper ikke grebet, før det nøglefærdige byggeri står klar til brug.

Vi sørger for planlægningen, indhentning af godkendelser, tegningsarbejdet, forhandlingerne, tidsstyring m.v. – og selvfølgelig selve byggeriet.


LÆS MERE OM TOTALENTREPRISE >>

HOVEDENTREPRISE


Vil I selv, som bygherre klare dele af det projekterende arbejde, så går vi gerne ind som hovedentreprenør, og tager os af resten.

Læs mere om mulighederne ved at vælge os som hovedentreprenør på jeres fremtidige projekt.


LÆS MERE OM HOVEDENTREPRISE >>

EGENPRODUKTION


Med omkring 25 erfarne medarbejdere på vores byggepladser, har vi stor erfaring og ekspertise inden for følgende fagområder:

ANLÆGSARBEJDE

BETONARBEJDE

KLOAKARBEJDE

HVILKE ENTREPRISER FINDES DER?


Hvad er en entreprise? En entreprise er en aftale imellem bygherre og en entreprenør om opførelse af et givent byggeri til en aftalt pris.

Er du igang med din research, men er stadig i tvivl om du er bedst stillet med en totalentreprise eller hovedentreprise, for hvad er forskellen på en hovedentreprise og en totalentreprise?  Kort sagt, er en totalentreprise, en entrepriseform, hvor entreprenøren sørger for dels den indledende fase med planlægningen samt den efterfølgende byggeproces. Projektet fra start til slut.

Hvor imod, i en hovedentreprise, står bygherre eller dennes bygherrerådgiver for planlægningen og den indledende fase. Hovedenteprenørens opgaver er dermed at udføre byggeriet til den aftalte pris og inden for den aftalte periode.

Du kan få svar på flere spørgsmål lige her og du er altid velkommen til at kontakte os så vi kan tage en snak om det konkrete projekt og dine muligheder.

Vi byder gerne på en kop kaffe, hvor vi i ro og mag kan tage en snak og vi  kommer meget gerne med input til dine idéer for projektet – det kunne være inden for entrepriseform, projekteringsniveau, udformning og materialevalg, projektets bæredygtighedsniveau m.v.

Tag det næste skridt ved at kontakte os og få en aftale i kalenderen, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og dit byggeprojekt.

KONTAKT OS


Ring eller skriv til os og lad os hjælpe dig med at forme din drøm., så du kommer helt i mål med dine visioner for dit nye erhvervsbyggeri.


SE VORES REFERENCER


Gennem de sidste 30 år har vi bygget lidt af hvert. For erhvervslivet, for industrien, landbruget og det offentlige, og vi har fungeret som både total-, hoved- og underentreprenør.

Tag et kig på vores reference-side, og se et udvalg af vores tidligere opgaver.


SE VORES REFERENCER >>
Gravemaskine fra Vesti Olsen A/S

Del denne side