Entrepriser

Hovedentreprise

Vil I selv, som bygherre klare dele af det projekterende arbejde, så går vi gerne ind som hovedentreprenør, og tager os af resten.

Læs mere om mulighederne ved at vælge os som hovedentreprenør på jeres fremtidige projekt.

Totalentreprise

En totalentrepriser betyder at vi tager os af alt i forbindelse med byggeprojektet. Vi træder gerne ind tidligt i processen hvor de først idéer opstår, og vi slipper ikke grebet, før det nøglefærdige byggeri står klar til brug.

Vi sørger for planlægningen, indhentning af godkendelser, tegningsarbejdet, forhandlingerne, tidsstyring m.v. – og selvfølgelig selve byggeriet.

Entrepriser

Hvad er en entreprise?

En entreprise er en aftale imellem bygherre og en entreprenør om opførelse af et givent byggeri til en aftalt pris.

Er du igang med din research, men er stadig i tvivl om du er bedst stillet med en totalentreprise eller hovedentreprise, for hvad er forskellen på en hovedentreprise og en totalentreprise?

Kort sagt, er en totalentreprise, en entrepriseform, hvor entreprenøren sørger for dels den indledende fase med planlægningen samt den efterfølgende byggeproces. Projektet fra start til slut.

Hvorimod i en hovedentreprise, står bygherre eller dennes bygherrerådgiver for planlægningen og den indledende fase. Hovedenteprenørens opgaver er dermed at udføre byggeriet til den aftalte pris og inden for den aftalte periode.

Vi byder gerne på en kop kaffe, hvor vi i ro og mag kan tage en snak og vi  kommer meget gerne med input til dine idéer for projektet – det kunne være inden for entrepriseform, projekteringsniveau, udformning og materialevalg, projektets bæredygtighedsniveau m.v.

Tag det næste skridt ved at kontakte os og få en aftale i kalenderen, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og dit byggeprojekt.

Du kan få svar på flere spørgsmål lige her og du er altid velkommen til at kontakte os så vi kan tage en snak om det konkrete projekt og dine muligheder.

Casefoto - lagerbygning
Betonbiler på række

Bygbar & holbar løsning

I vores projekteringsafdeling har vi gjort det til en dyd at skabe bygbare bygninger der er skabt til at blive brugt og de skal være holbare til mange års brug.

Og det kan også gøres bæredygtigt. Derfor er vi selvfølgelig certificeret indenfor bæredygtigt byggeri.

– Sammen skaber vi.. bygbare og holdbare løsninger

Husk at vi altid gerne vil tage en snak med dig.

Vi vil gerne hjælpe dig på vej, så tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål til entreprisetype, rådgivning om materialer og udformning. Vi sparre gerne med dig. Send os en mail lige her og lad os tage en snak.

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark