Vesti Olsen trekanter

Vesti Olsen & Hansen A/S bliver til Vesti Olsen A/S

Christian Vesti Nyhed

Vesti Olsen & Hansen bliver som oftest omtalt som Vesti Olsen.

Det gør vores samarbejdspartnere, og det gør vi også selv når vi præsenterer os, og derfor har der i længere tid været dialog omkring at ændre navnet, og det er nu blevet en realitet.

Vesti Olsen logo 2 2019

Nyt navn - og nyt logo

”Hansen” i Vesti Olsen & Hansen er som bekendt Jens Hansen som er indkøbschef i virksomheden. Jens har valgt at sælge sin aktier i virksomheden til familien Vesti Olsen, men det er vigtigt at pointere, at Jens stadig er indkøbschef i Vesti Olsen, og vil fortsætte sit erhverv som tidligere.

Et ønske har samtidig været at gøre vores virksomhedsnavn mere enkelt, og samtidig at ændre den grafiske profil en smule, til et mere tidssvarende udseende. Til dette har vi fået hjælp fra Karsten Skjoldhøj der står bag virksomheden Designmind. Det har været en spændende proces hvor mange tanker og idéer er endt i en ny, lækker og specialdesignet skrifttype.

En anden årsag til vores navneskift og ændring af skrifttype, er samtidigt at vi de seneste par år, har arbejdet hårdt på at ændre vores profil fra primært at arbejde med underentrepriser, til i stedet at have et primært fokus på hoved- og totalentrepriser. Det er vi nu næsten i mål med, og derfor vil det nye logo fremover stå som en milepæl i vores virksomheds historie.

Vesti Olsen logo 1 2019