VÆRKSTEDS­BYGGERI


Værkstedsbyggeri kræver masser af forberedelse og grundig projektering. Form og funktion skal tænkes ind, miljølovgivning på området skal overholdes, og så skal arbejdsforhold i den nye hal være både så sikkert og så sundt som muligt.

GENNEMTÆNKT VÆRKSTEDSBYGGERI


Sidder du med idéen og ønsket om udvidelse eller nyt byggeri af værksted, så kontakt os – eller kom forbi til en kop kaffe, og lad os snakke om mulighederne. Vi er gerne med dig hele vejen – fra den første tanke, til et nøglefærdigt byggeri, der er klar til at udvide mulighederne for din forretning.

Det er vigtigt at få tænkt alle muligheder og ønsker til funktionalitet ind i et nyt værkstedsbyggeri, og måske lige så vigtigt – at få vurderet om man måske senere igen, får brug for at udvide yderligere. Både placering og materialevalg har her en vigtig betydning, og det kan vores dygtige medarbejdere være behjælpelige med.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER


30 års erfaring som byggefirma har givet os stor know-how, og vores dygtige indkøbere og projektledere, kan altid levere konkurrencedygtige priser på dit fremtidige værkstedsbyggeri.

Grundig projektledelse, tidsstyring og prisforhandling igennem leverandører, sikrer et fornuftigt økonomisk grundlag både før, under og efter byggeriet.

Hos Vesti Olsen A/S har vi stor erfaring med værkstedsbyggeri, og vi kender både regler og de miljømæssige hensyn der skal tænkes ind i byggeprojektet.

UFORPLIGTENDE DIALOG


Skal vi stå for dit fremtidige værkstedbyggeri, eller vil du bare høre om mulighederne, så kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende dialog om projektet.

Værkstedsbyggeri ved landbrug
Halbyggeri

HALBYGGERI

Vi tilbyder halbyggeri i høj kvalitet til erhverv og industri.

HALBYGGERI
Stålhal

STÅLHALLER

Byggeri af stålhaller – med og uden isolering til alle formål.

STÅLHALLER
Bilhus

BILHUSE

Moderne byggeri af bilhuse i alle størrelser til autobranchen.

BILHUSE
Domicil

DOMICILBYGGERI

Byggeri af domiciler der afspejler virksomheden.

DOMICILBYGGERI

Del denne side