TØMRER­ARBEJDE


Vesti Olsen A/S tilbyder tømrerarbejde til byggeri i alle størrelser. Fra isætning af vinduer hos private til komplicerede tagkonstruktioner på store byggesager.

Vores tømrersektion beskæftiger sig både med nybyggeri, renovering og energiforbedring på eksisterende byggeri, og vi kombinerer det gerne med vores øvrige kompetencer.

KONTAKT OS   59 18 00 22 
ELLER PÅ 
info@vesti-olsen.dk


ALLE FORMER FOR TØMRERARBEJDE


Vi har stor erfaring med alle former for tømrerarbejde, og vores tømrere betjener i dag både private kunder, og kunder indenfor erhverv, industri, landbrug og den offentlige sektor.

Med mere end 30 års erfaring i bygge- og anlægsbranchen – og ca. 55 mand ansat, har vi både størrelsen og erfaringen til at løse byggeprojekter i alle størrelser og former. Vi arbejder hver dag for at gøre vores kunder tilfredse, og det er ikke uden tilfælde, at vi har mange tilbagevendende kunder – og det er vi stolte af.


NYBYGGERI


Vi påtager os både hoved-, total- og fagentrepriser, og vi er gearet til byggeprojekter i alle størrelser. Tømrerarbejde kombinerer vi gerne med vores øvrige kompetencer i forbindelse med nybyggeri – såsom murerarbejde, kloakarbejde og anlægsarbejde.


RENOVERING, OM- OG TILBYGNING


Måske har kontorlokalerne brug for en opdatering – måske til et åbent kontorlandskab, eller måske er det lofter eller gulve der trænger til en udskiftning. Måske er pladsen blevet for trang, eller måske er det renovering med henblik på energioptimering der ønskes.

 • TAGKONSTRUKTIONER

  Vi bygger, renoverer og ombygger tagkonstruktioner.

 • VINDUER OG DØRE

  Isætning af døre og vinduer i forbindelse med nybyg eller renovering.

 • RENOVERING

  Vi renoverer bygninger og lokaler i alle størrelser.

 • NYBYGGERI

  Nybyggeri i alle størrelser og former til både private og erhverv.

 • OM- OG TILBYGNINGER

  Om- og tilbygning til erhverv og til private boliger.

 • ISOLERING

  Isolering i forbindelse med nybyggeri samt efterisolering ved renovering.

RÅDGIVNING


Hos Vesti Olsen A/S går vi op i at levere professionel rådgivning. Vi går gerne med i den indledende fase, hvor tanker og idéer skal omdannes til konkrete planer og tegninger, og vi er med hele vejen indtil byggeriet er afsluttet.

3D TEGNING


Hvis det er svært at forestille sig det nye byggeri, har vores dygtige AutoCad-tegnere, mulighed for at indsætte en 3D-tegning i et foto af de eksisterende omgivelser. Det giver en god fornemmelse for det fremtidige udtryk.

TILBUD PÅ TØMRERARBEJDE


Ønsker du et tilbud på tømrerarbejde, så kontakt os i dag, og lad os regne på projektet. Vi er kendt for at levere skarpe priser, men på trods af det, går vi naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten.

Vores tilbudsberegnere sidder klar ved telefonen, så ring og få en uforpligtende snak, om dit fremtidige byggeri.

Spærkonstruktion

KONTAKT OS I DAGBeton

BETONARBEJDE

Få et godt overblik over hjemmesiden, og hvad vi kan tilbyde.

BETONARBEJDE
Vesti Olsen & Hansens gravemaskine

ANLÆGSARBEJDE

Vi tilbyder stort set alt indenfor byggeri. Få et overblik her.

ANLÆGSARBEJDE
kloakrør

KLOAKARBEJDE

Billige godkendte byggematerialer leveres i hele landet.

KLOAKARBEJDE
Murerarbejde

MURERARBEJDE

Lad os guide dig trygt igennem dit næste byggeprojekt.

MURERARBEJDE

Del denne side