Tølløse-firma drejer fokus mod hoved- og totalentrepriser

Charlotte23 Nyhed

- Byggefirmaet Vesti Olsen oplever stor efterspørgsel på firmaets byggeløsninger i hoved- og totalentreprise. Det er primært erhvervsbyggeri, kontorbyggeri, domiciler, lager, showrooms, men også sportsrelateret byggeri såsom idrætshaller.

Sådan starter John Bo Northroup, Journalist for Bygge- og anlægsavisen, i artiklen der udkommer i avisen i denne ude (Nr. 4 - Juni 2021 - 31. årgang - side 6)

I interviewet med vores adm. direktør, Christian Vesti Olsen, kommer samtalen omkring Vesti Olsens fokus på hoved- og totalentrepriser og hvordan firmaet sidder med kompetencer til at kunne hjælpe kunden hele vejen igennem byggeriet. Fra de første ideer og projektering til den nøglefærdige bygning kan tages i brug.

Der ud over fortæller Christian Vesti Olsen videre i artiklen omkring det nye tiltag, hvor firmaet også gerne hjælper med at finde finansiering til erhvervsbyggeriet, og melder om en solid ordrebeholdning samt forventer et ganske fornuftigt resultat for indeværende år.

Billede af totalentreprise for Aarsleff

For Per Aarsleff A/S er Vesti Olsen i totalentreprise netop i gang med at etablere en 40.000 m2 stor oplagsplads i Roskilde. Her benytter Vesti Olsen sig dels af egenproduktion og underentreprenører.


LÆS HELE ARTIKLEN HER
Læs mere om erhvervsbyggeri hos Vesti Olsen her