STÅLHALLER


Byggeri af stålhaller – i alle størrelser, og til alle formål.

Vi bygger stålhaller til eksempelvis; værksteder, lager, garager, produktion, maskinstationer mv., og vi kan selvfølgelig skræddersy din nye stålhal, så den passer til dine behov.

KONTAKT OS    59 18 00 22


ISOLEREDE / UISOLEREDE STÅLHALLER


Vi bygger både isolerede og uisolerede stålhaller, alt efter hvad du som kunde ønsker, og i forhold til, hvad den skal bruges til.

Uisolerede haller leveres med stålprofiler på tag og vægge – velegnet som lade eller lager til effekter der kan tåle det danske vejr. Isolerede stålhaller leveres som sandwichpaneler på tag og vægge, og vil være velegnet til værksteder, lager, landbrug m.v.


FORDELE VED EN STÅLHAL


Fordelene ved stålhaller er mange. De er relativt billige at bygge, opførselstiden er kort, og såfremt man på et senere tidspunkt vælger at udbygge, kan materialer genbruges og ændres, for at spare på omkostningerne.

Du har selvfølgelig selv mulighed for at få indflydelse på form og funktion, isolering, lysindfald, beklædning m.v., og vi benytter os kun af godkendte kvalitetsmaterialer, så du er sikret et byggeri, der kan holde til den daglige brug i mange år.


PROCESSEN


Har du idéen og ønsket om en ny stålhal, så kontakt os – eller kom forbi til en kop kaffe, og lad os kigge på projektet i fællesskab.

Der kan være mange spørgsmål inden byggeriets start, og vi har mere end 30 års erfaring i byggebranchen og tæt på 100 dygtige medarbejdere, så vi kan både besvare dine spørgsmål, og give dig professionel råd og vejledning i den videre proces.

Stålhal opført for Solrød IdrætsforeningStålhal opført for Toms Auto i OstedByggeri af stålhal til Rasmus Degn

Vores dygtige AutoCad-tegnere, kan sætte en 3D genereret tegning af din nye stålhal, ind i et foto af det eksisterende landskab,
så du selv kan afgøre om placering, størrelse m.v. passer til dine ønsker.

EN UFORPLIGTENDE SNAK OM STÅLHALLER


Drømmer du om en ny stålhal, så kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Hos Vesti Olsen & Hansen a/s giver vi professionel vejledning, og vores priser er yderst konkurrencedygtige. Det er ikke uden tilfælde at mange er vores kunder vender tilbage, næste gang et byggeprojekt skal opføres.

Byggeriarbejder ikon

KONTAKT OS I DAG 59 18 00 22

 mail@vesti-olsen.dk

Halbyggeri

HALBYGGERI

Halbyggeri er vores speciale. Se mere om hvad vi kan tilbyde.

LÆS MERE
Industrihal

INDUSTRIHALLER

Byggeri af industrihaller til diverse formål, og i alle størrelser.

LÆS MERE
Værkstedsbyggeri

VÆRKSTEDSBYGGERI

Værkstedsbyggeri til attraktive priser – til alle typer maskiner.

LÆS MERE
Bilhuse

BILHUSE

Moderne byggeri til autobranchen i alu, glas og stål.

LÆS MERE

Del denne side