STÅLHALLER


Vi bygger stålhaller til erhvervslivet og landbruget.

Vi skræddersyr din virksomheds stålhal ud fra de ønsker og behov der er for den enkelte virksomhed og sammen skaber vi en solid ramme for din virksomhed.

SKAL VI SKABE EN UNIK STÅLHAL SAMMEN?


Mulighederne for en stålhal er mange, derfor er det vigtigt, at vi sammen finder ud af, hvad stålhallen skal indeholde.

Vores team, vil spørge ind til hvad stålhallens formål er. Dette giver os et klart billede af omfanget af byggeriet.

Jeres behov for de indvendige faciliteter såsom indeklima, velfærdsfaciliteter, kontorer, teknikrum, indskudt dæk eller lignende ønsker, er vigtige informationer for os i den tidlige proces. Også stålhallens udformning, funktionalitet og udtryk er blandt informationer der er af høj prioritet at tage stilling til. 

Er stålhallen et nybyggeriprojekt, tager vi selvfølgelig også stilling til jord-, beton-, kloak- og anlægsarbejdet for dig, som vi oftest udfører i egenproduktion, hvilket sikre vores høje kvalitet.

Vi vil undervejs rådgive dig om bæredygtige løsninger, da disse er vigtige at få med i overvejelserne allerede i de tidlige stadier.

Billede af projektlederteamet hos Vesti Olsen
LÆS MERE OM ERHVERVSBYGGERI HER

Hvad koster en stålhal?

Alt efter om dit byggeri skal indeholde personalefaciliteter, være / ikke være isoleret, hvor mange porte og vinduer, bæredygtighedsniveauet og alt efter generelt materialevalg, samt mange andre factorer kan en pris sættes på en stålhal. 

Hvad koster en isoleret stålhal?

Vi vil gerne give dig så præcis en overslagspris som muligt og det er ud fra blandt andet ovenstående oplysninger, vi kan give dig denne. 

Ønsker du at gå videre med overslagsprisen, vil vi efterfølgende prissætter byggeriet i et tilbud til dig, hvor alt er medtaget. Der vil vi komme med vores bud på, hvordan din nye stålhal kommer til at tage sig ud, prissætning af materialer, projekterings omfanget, byggetid mv.

Drømmer du om en ny stålhal, så kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Ring allerede i dag

HVOR BÆREDYGTIGT SKAL DIT NYE BYGGERI VÆRE?


Hos Vesti Olsen A/S giver vi professionel vejledning ud fra dine ønsker og behov til stålhallen.

Det er vores holdning at enhver bygherre i dag bør indarbejde relevante bæredygtighedselementer i sine byggeprojekter.

Vesti Olsen A/S er certificeret indenfor bæredygtigt byggeri og tager gerne snakken omkring det bæredygtige aspekt og taler om total- og cirkulær økonomi, så du som virksomhedsejer, trygt kan forme virksomhedens nye rammer.

Billede af certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri

ISOLERET ELLER UISOLERET STÅLHAL?


Vi bygger både isolerede og uisolerede stålhaller. Kundens behov kan være forskellige, alt efter hvad stålhallen skal bruges til.

Uisolerede haller leveres med stålprofiler på tag og vægge – denne type stålhal er velegnet som lade i landbruget eller som lager til andre erhverv, til effekter der kan tåle det danske vejr.

Isolerede stålhaller leveres som sandwichpaneler på tag og vægge, og vil være velegnet til værksteder, som lager til effekter der ikke tåler bl. a. temperaturforskelle eller til landbrug m.v.


FORDELE VED EN STÅLHAL?


Fordelene ved stålhaller er mange.

  • De er relativt billige at bygge
  • Opførselstiden er kort
  • Og såfremt man på et senere tidspunkt vælger at udbygge, kan materialer genbruges og ændres, for at spare på omkostningerne.

Du har selvfølgelig selv mulighed for at få indflydelse på form og funktion, isolering, lysindfald, beklædning m.v., og vi benytter os kun af godkendte kvalitetsmaterialer, så du er sikret et byggeri, der kan holde til den daglige brug i mange år.

Ønsker du at dit nye byggeri ikke bare er med kvalitetsmaterialer, men også er et bæredygtigt byggeri, så er vi desuden rådgivere indenfor feltet og tager gerne snakken med dig om, hvordan vi kan optimere byggeriet i en mere bæredygtig retning og hvad det kræver.


PROCESSEN


Har du idéen og ønsket om en ny stålhal, så kontakt os – eller kom forbi til en kop kaffe, og lad os kigge på projektet i fællesskab.

Der kan være mange spørgsmål inden byggeriets start, og vi har mere end 35 års erfaring i byggebranchen, så vi kan både besvare dine spørgsmål, og give dig professionel råd og vejledning i den videre proces.

Når der ud fra vores samtale begynder at tegnet sig et billede af byggeriet, har vi vores dygtige AutoCad-tegnere, til at modellere en 3D genereret tegning af din nye stålhal, så du selv kan afgøre om placering, størrelse m.v. passer til dine ønsker.

Vi giver dig et uforpligtende tilbud på byggeriet og glæder os til en forhåbentlig fremtidigt samarbejde.

Klik og se et udvalg af vores referencer
Billede af sammenbyggede stålhaller med saddeltagBillede af Stålhaller opført som saddeltag og med fladt tag Billede af 1.000 m2 Stålhal - lagerbygning til materiel

PROJEKTERING AF STÅLHALLER


Uanset størrelsen, så kan vi stå for projekteringen af din nye stålhal. Vores projekteringsafdeling kan stå for alt tegningsmateriale, myndighedsansøgninger, beskrivelser og naturligvis selve projektledelsen.

Vi har meget stor erfaring med projektering og byggeri af stålhaller – både fra de helt simple, til de mere komplicerede. Fra stålhaller til opbevaring af korn og materiel, til isolerede lagerhaller og værksteder m.v.

 

Har du brug for sparring - klik her og fortæl os om dit projekt
Halbyggeri

HALBYGGERI

Halbyggeri er vores speciale. Se mere om hvad vi kan tilbyde.

HALBYGGERI
Industrihal

INDUSTRIHALLER

Byggeri af industrihaller til diverse formål, og i alle størrelser.

INDUSTRIHALLER
Værkstedsbyggeri

VÆRKSTEDSBYGGERI

Værkstedsbyggeri til attraktive priser – til alle typer maskiner.

VÆRKSTEDSBYGGERI
Bilhuse

BILHUSE

Moderne byggeri til autobranchen i alu, glas og stål.

BILHUSE

Del denne side