STÅLHALLER


Byggeri af stålhaller – i alle størrelser, og til alle formål.

Vi bygger stålhaller til erhvervslivet og landbruget. Eksempelvis; værksteder, lager- eller maskinhaller, produktion og industri, og vi kan selvfølgelig skræddersy din nye stålhal, så den passer til dine behov.

KONTAKT OS   59 18 00 22 
ELLER PÅ 
info@vesti-olsen.dkHAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?


Drømmer du om en ny stålhal, så kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Hos Vesti Olsen A/S giver vi professionel vejledning ud fra dine ønsker og behov til byggeriet.

Det er vores holdning at enhver bygherre i dag bør indarbejde relevante bæredygtighedselementer i sine byggeprojekter. Vesti Olsen A/S er certificeret indenfor bæredygtigt byggeri og tager gerne snakken omkring det bæredygtige aspekt og taler om total- og cirkulær økonomi, så du som virksomhedsejer, trygt kan forme virksomhedens rammer.

LÆS MERE OM ERHVERVSBYGGERI HER

Kontakt os allerede i dag

projektlederteamet

ISOLEREDE / UISOLEREDE STÅLHALLER


Vi bygger både isolerede og uisolerede stålhaller, alt efter hvad du som kunde ønsker, og i forhold til, hvad den skal bruges til.

Uisolerede haller leveres med stålprofiler på tag og vægge – velegnet som lade eller lager til effekter der kan tåle det danske vejr. Isolerede stålhaller leveres som sandwichpaneler på tag og vægge, og vil være velegnet til værksteder, lager, landbrug m.v.


FORDELE VED EN STÅLHAL


Fordelene ved stålhaller er mange. De er relativt billige at bygge, opførselstiden er kort, og såfremt man på et senere tidspunkt vælger at udbygge, kan materialer genbruges og ændres, for at spare på omkostningerne.

Du har selvfølgelig selv mulighed for at få indflydelse på form og funktion, isolering, lysindfald, beklædning m.v., og vi benytter os kun af godkendte kvalitetsmaterialer, så du er sikret et byggeri, der kan holde til den daglige brug i mange år.


PROCESSEN


Har du idéen og ønsket om en ny stålhal, så kontakt os – eller kom forbi til en kop kaffe, og lad os kigge på projektet i fællesskab.

Der kan være mange spørgsmål inden byggeriets start, og vi har mere end 30 års erfaring i byggebranchen og tæt på 100 dygtige medarbejdere, så vi kan både besvare dine spørgsmål, og give dig professionel råd og vejledning i den videre proces.

Klik og se et udvalg af vores referencer
Stålhal opført for Solrød IdrætsforeningStålhal opført for Toms Auto i OstedByggeri af stålhal til Rasmus Degn

Vores dygtige AutoCad-tegnere, kan sætte en 3D genereret tegning af din nye stålhal, ind i et foto af det eksisterende landskab,
så du selv kan afgøre om placering, størrelse m.v. passer til dine ønsker.

Facadetegning af stålhal

PROJEKTERING AF STÅLHALLER


Uanset størrelsen, så kan vi stå for projekteringen af din nye stålhal. Vores projekteringsafdeling kan stå for alt tegningsmateriale, myndighedsansøgninger, beskrivelser og naturligvis selve projektledelsen.

Vi har meget stor erfaring med projektering og byggeri af stålhaller – både fra de helt simple, til de mere komplicerede. Fra stålhaller til opbevaring af korn og materiel, til isolerede lagerhaller og værksteder m.v.

Skriv til os allerede i dag, så ringer vi dig op til en snak om dine muligheder
Halbyggeri

HALBYGGERI

Halbyggeri er vores speciale. Se mere om hvad vi kan tilbyde.

HALBYGGERI
Industrihal

INDUSTRIHALLER

Byggeri af industrihaller til diverse formål, og i alle størrelser.

INDUSTRIHALLER
Værkstedsbyggeri

VÆRKSTEDSBYGGERI

Værkstedsbyggeri til attraktive priser – til alle typer maskiner.

VÆRKSTEDSBYGGERI
Bilhuse

BILHUSE

Moderne byggeri til autobranchen i alu, glas og stål.

BILHUSE

Del denne side