NY SAMHANDELSAFTALE FOR BYGGEMATERIALER


Vesti Olsen har pr. 1. februar 2021 valgt XL-BYG Proffcentret i Roskilde som vores nye samhandelspartner.


SAMHANDEL MED GODE FORDELE

Christian Vesti Olsen fortæller...


I 2020 har vi hos Vesti Olsen opført det nye Proffcenter for XL-BYG Knud Larsen i Roskilde.
Opførelsen af byggeriet foregik i tæt samarbejde med XL-BYGs afdelingsdirektør Jakob Libonati og hans hold af kompetente medarbejdere. Her blev det for os i Vesti Olsen klart, at de med god grund kan promovere sig på at være et Proffcenter! Igennem hele processen bidrog de aktivt med råd og konstruktive byggetekniske input til, hvorledes vi sammen kunne skabe nogle fantastiske rammer for deres nye moderne trælast.

Vi er på baggrund af dette rigtig glade for, at vi nu kan tilbyde vores kundegruppe en samhandelsaftale med XL-BYG Knud Larsen i Roskilde.

Aftalen hos XL-BYG Pro Knud Larsen sikre kunderne skarpe priser og professionel rådgivning. XL-BYGs mangeårige brancheerfaring og brede varesortiment danner grundlag for det bedst mulige samarbejde.


KONTAKT CHRISTIAN VESTI OLSEN DIREKTE

GOD RÅDGIVNING, KVALITET OG ATTRAKTIVE PRISER

Jakob Libonati, XL-BYG fortæller...


Vores forretning og lager er indrettet til den professionelle håndværker og andre erhvervsvirksomheder. Personale er alle fagfolk og uddannet i byggebranchen og besidder bred viden indenfor byggematerialer, værktøj og beklædning.
Vi er i alt 3 XL-BYG Knud Larsen forretninger og er en del af XL-BYG kæden. Denne samhørighed gør os rigtig stærke på priser, leveringer og forskellige services. For eksempel kan vi i samråd med dig/jer opbygge og vedligeholde varelager på din virksomhed til fordelagtige faste aftalepriser, så du sparer tid og penge i hverdagen.

LEVERING ELLER AFHENT SELV I BUTIKKEN

Vi leverer byggematerialer dag til dag på hele Sjælland og du har også mulighed for at afhente materialer efter lukketid ved blot at indgive ordren i åbningstiden. Vores forretning er yderst afhentningsvenlig indrettet og er altid et besøg værd og med optimal beliggenhed lige ved Holbæk motorvejen, så er det nemt at afhente varer og allerede fra klokken 5.30 om morgenen.

KONTAKT JAKOB LIBONATI DIREKTE

XL-BYG HAR ET STORT OG BREDT SORTIMENT


Hver enkelt kunde vil i samarbejde med XL-BYG aftale de nærmere forhold ift. oprettelse af konto, kontaktpersoner og hvorledes det daglige samarbejde skal forløbe. I det nye Proffcenter XL-BYG Knud Larsen vil man fremover blive tilbudt følgende services og byggematerialer:

  • EN FAST SAMARBEDSPARTNER

  • DYGTIGE FAGFOLK

  • GODE AFTALEPRISER

  • LEVERINGSSERVICE

  • NEM TILGÆNGELIGHED

  • BREDT SORTIMENT AF KVALITETSVARER

  • OG MEGET MERE...

Færdigbeton
Armering
Polystyren
Leca- og fundablokke
Stålspær
Elementer
Træspær
Stålprofiler
Tag- og facadebeklædninger
Komplette byggesæt
Leje af byggelifte
Alle øvrige byggematerialer samt
Beklædning
XL-BYG lagerXL-BYG ButikXl-Byg gode tilkørselsforhold

DINE KONTAKTPERSONER HOS XL-BYG KNUD LARSEN, ROSKILDEPersonalet hos XL-BYG, Roskilde
XL-BYG kontaktpersoner

Vi ser frem til at skabe et godt samarbejde. Kontakt os endelig for en snak om en dine muligheder for køb af byggematerialer til dit næste byggeri.


Projektering af byggeri

PROJEKTERING

Vesti Olsen varetager fortsat projekteringsopgaver fra vores egen tegnestue, og er behjælpelige med udarbejdelse af statisk dokumentation og brandrådgivning med certificerede rådgivere.


PROJEKTERING

FÅ ET KIG IND I XL-BYG

Se XL-BYGs brochure lige her – kom med helt ind i butikken og bliv inspireret til hvordan XL-BYG Knud Larsen, Roskilde kan hjælpe dig i dine fremtidige byggeprojekter og indkøb af materialer og læs mere om hvem XL-BYG er som din samarbejdspartner.

SE XL-BYGS BROCHURE
XL-BYG pro Logo

BLOT ET KLIK VÆK

Kom direkte til XL-BYG´s hjemmeside for erhverv.
Her har du også mulighed for at læse mere de mange fordele XL-BYG tilbyder deres kunder og se mere om deres erhvervs onlinehandels muligheder.

LÆS MERE OM XL-BYGS ONLINEHANDEL

HER FINDER DU XL-BYG

XL-BYG PRO Knud Larsen
Gammel Marbjergvej 20
4000 Roskilde
TLF: 4636 0010 / info@byggecenter.dk


FIND DIREKTE VEJ LIGE HER

Del denne side