RIDEHALLER


Vi tegner, projekterer og bygger ridehaller til alle behov til stutterier, rideskoler og private.

Vi har stor erfaring med byggeri af ridehaller i alle størrelser, og vi bygger gerne med tilhørende tribuner, barrierer, ridestuer m.v.

RIDEHALLER TIL ALLES BEHOV


Er drømmen en ny ridehal, så er vi eksperter på området. Vi bygger både uisolerede og isolerede ridehaller der kan modstå det danske klima, og vi bygger såvel ud fra internationale banemål, eller ud fra specialmål.

Det udvendige materialevalg kan tilpasses ud fra dine ønsker, og her er der både mulighed for træ, stål, mursten, beton m.v. Indvendigt kan din nye ridehal tilpasses med barrierer i træ, porte og låger i træ eller stål, og ikke mindst ovenlys og sidelys hvis det ønskes.

“Hvad koster en ridehal?”

Hvis du stiller os dette spørgsmål vil svaret aldrig blive entydigt, da netop nævnte ønsker, drømme og kriterier, aldrig er ens hos vores kunder og alle ridehaller vi bygger, bliver tegner og beregnet derefter.

Men uanset størrelsen og omfanget af din fremtidige ridehal, så tag os gerne med på råd tidligt i processen. Vi har gennem årene bygget mange ridehaller, og vi har god viden om både det tekniske og praktiske, så du er sikker på, at din fremtidige ridehal opfylder dine behov og krav.


KOMBINERET BYGGERI


Vi tilbyder naturligvis også at kombinere din fremtidige ridehal med staldsystemer, ridestuer, tribuner og meget mere. Hos Vesti Olsen A/S råder vi både over projekteringsafdeling, tegnestue og selvfølgelig en stor stab af håndværkere og fagfolk, som kan få jeres projekt sikkert i hus.

Uanset valg, så kan vi tilbyde at stå for det hele – fra de første tegninger, til helt færdige ridehaller.

Ridestald til ridehaller Klik og se et udvalg af vores referencer

Med mere end 30 års erfaring indenfor især halbyggeri og landbrugsbyggeri - og med dybe rødder i landbruget, har vi den fornødne viden, og med vores dygtige medarbejdere og store maskinpark, bliver din nye ridehal en succes.

EN DIALOG OM RIDEHALLER


Drømmer du om en ny ridehal, så kontakt os endelig, og lad os få en snak om jeres ønsker. Ud fra det kan vi lave nogle skitser og forslag. Vores dygtige projekteringsfolk, kan endda sætte en 3D-genereret model ind i et billede af jeres landskab, så I nemmere kan vurdere hvordan det færdige byggeri vil tage sig ud.

Vil du/I have en uforpligtende snak om mulighederne, så kontakt os i dag.
Vi har naturligvis kaffen klar!

Landbrugsbyggeri

LANDBRUGSBYGGERI

Vi bygger alt til landbruget. Se meget mere om mulighederne her.

LANDBRUGSBYGGERI
Tømrer igang med byggeriet

BYGGERI

Vi kan klare stort set alt indenfor byggeri. Se mere her.

BYGGERI
Byggematerialer

TOTALENTREPRISE

Projektering, projektstyring og det fulde overblik – vi håndterer alt.

TOTALENTREPRISE
Projektering af byggeri

PROJEKTERING

Lad os stå for rådgivning, planlægning og styring.

PROJEKTERING