PROFIL

Læs mere om det familiedrevede byggefirma Vesti Olsen A/S.


VI ARBEJDER FOR EN BRED KUNDEGRUPPE


Vesti Olsen A/S er et familiedrevet byggefirma på Sjælland, der har over 35 års erfaring og kompetencer med byggeri og projektering indenfor især total- og hovedentrepriser.

Vores kundegruppe spænder bredt, fra private kunder, landbrugskunder til erhvervs- og institutionskunder.

Vi indgår i alle entrepriseformer. Vi er kendt som en fleksibel og værdiskabende samarbejdspartner, der sætter høj kvalitet og godt arbejdsmiljø i fokus.


Vil du arbejde hos os? Se vores ledige stillinger

ET BYGGEFIRMA I UDVIKLING SIDEN 1985


Virksomheden blev grundlagt i 1985 af Lars Vesti Olsen.

I 1989 blev brødrene Niels & Peter Vesti Olsen en del af firmaet Brdr. Vesti Olsen I/S.

I 2004 indgik den yngste bror, Claus Vesti Olsen, samt indkøbschef Jens Hansen i virksomheden som derfor skiftede navn til Vesti Olsen & Hansen a/s.

Siden har virksomheden udviklet sig med flere ansatte, flere maskiner og flere tilbud til kunderne. I 2010 indtrådte Lars Vesti Olsen´s søn, Christian Vesti Olsen, i virksomheden. Christian fungerer i dag som administrerende direktør i Vesti Olsen A/S.

I april 2019 solgte Jens Hansen sine aktier tilbage til familien, og virksomheden skiftede derfor navn til Vesti Olsen A/S. Jens Hansen fortsatte dog som indkøbschef.

I dag har Vesti Olsen a/s mere end 55 kompetente medarbejdere med et stort erfaringsgrundlag. Vi råder over en stor moderne maskinpark med små og store maskiner.

Vesti Olsen Ejere

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER, OG LÆS NYHEDER, SE JOBOPSLAG M.V.

   

Uddrag af Artikel fra magasinet “EFFEKT” – forår 2016

Tillid og godt arbejde
gør forskellen


Der er travlhed hos Vesti Olsen & Hansen A/S, hvor det stigende aktivitetsniveau i bygge- og anlægssektoren giver en stabil strøm af opgaver til de ca. 90 medarbejdere:

– Der er ved at være gang i byggeriet igen (2016). Vi giver mange tilbud og får spændende projekter ind, der passer godt til vores virksomhed, fortæller direktør Christian Vesti Olsen. – Et af vores største kerneområder er anlæg– og betonarbejde. Der er meget gang i skole- og halbyggerier i øjeblikket, men også andre anlægsopgaver såsom byggemodninger fylder meget.

– Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm er for eksempel en omfattende sag, hvor vi har været i gang i snart et år, og opgaven vil strække sig over yderligere et år. Vi har lavet en hal til sporvogne på godt 4.000 m2, det næste bliver en bushal, og så følger en magasinbygning på 1.500 m2 i to plan.

Brede kompetencer
Christians far, Lars Vesti Olsen, startede oprindelig virksomheden i Tølløse tilbage i 1985. Den blev til Brdr. Vesti Olsen I/S i 1989 – og til Vesti Olsen & Hansen A/S i 2004. I dag er Christian Vesti Olsen direktør og driver virksomheden i fællesskab med Lars Vesti Olsen og de øvrige fire ejere.
– En del af fremgangen skyldes, at vores kompetencer favner bredt inden for bygge og anlæg. Vi laver alt i total-, hoved- og fagentrepriser, og tilbyder også projektering af alle slags bygge- og anlægsopgaver, siger Christian Vesti Olsen.

Mange faste kunder og samarbejdspartnere
Virksomheden har mange faste kunder, hvor relationerne rækker langt tilbage.
– Det er lykkedes at opbygge en tillid hos vores faste kunder, som kender kvaliteten af vores arbejde, ligesom de ved, at vi rammer den rigtige pris.
Geografisk arbejder Vesti Olsen & Hansen primært på hele Sjælland, men også på Fyn, Lolland-Falster og i Jylland. Mange af virksomhedens faste samarbejdspartnere er i øvrigt jyske og fynske firmaer.
– Kravene i byggebranchen stiger hele tiden, og stort set alle projekter er pressede på både tid og budget, siger Christian Vesti Olsen. – I dag er tiden til projekteringen blevet længere end den tid, vi réelt har til at udføre arbejdet, men sådan er vilkårene. Det har derfor stor betydning for os, at alle vores medarbejdere er yderst kompetente, fleksible og loyale.

Administrerende direktør Christian Vesti Olsen i byggefirmaet Vesti Olsen & Hansen a/s

Adm. direktør Christian Vesti Olsen

Skilt til byggefirmaet Vesti Olsen A/S hovedkontor

VI HAR BLANDT ANDET BYGGET FOR:

siemens logo
Pelican Self Storage logo
Hillerød Forsyning logo
Comwell logo
Hydrema logo