Casefoto - vaskaplads under opførelse
Casefoto - jordarbejde til lagerhal
Casefoto - lagerbygning under opførelse
Casefoto - jordarbejde til vaskeplads
Casefoto - oplagsplads
Casefoto - oplagsplads under opførelse
Casefoto - opførelse af domicil
Casefoto - opførelse af domicil
Casefoto - opførelse af domicil
Casefoto - facade
Casefoto - domicil og lager

Nyt projekt – Aarsleff depotbygning og lager

I 2021 afsluttede Vesti Olsen A/S projektet med etableringen af den store oplagsplads, på den 41.000 m2 store grund i Roskilde for Aarsleff A/S. Nu fortsættes projektet med opførelsen af en depotbygning på pladsen.

Det spændende projekt består i, at opførelsen af en større depotbygning og lager med tilhørende administrationsfaciliteter og personalefaciliteter til brug for både Per Aarsleff A/S og deres datterselskab Petri & Haugsted AS. Der skal desuden opføres en vaskehal samt en overdækket oplagsplads foruden belægning i forbindelse med bygningen.

Projektchef på opgaven, Frederik Vesti Olsen har gennem hele projektet med den store oplagsplads, haft en konstruktiv dialog med bygherre og det glæder ham, at det er endt ud i en underskrevet kontrakt på det fantastiske byggeri, der omfavner alle bygherres behov på pladsen.

“Der er blevet arbejdet med projektet hos tegnestuen og i projekteringsafdelingen længe, men branchens nuværende udfordringer i forhold til materialepriser og leverancetider, har selv sagt udfordret projektet” forklarer Frederik Vesti Olsen og afslutter “Men det har været vigtigt for os, at skaffe de bedste aftaler til en god kunde, så vi kunne afslutte hele entreprisen og fortsætte det gode samarbejde.”
Vesti Olsen forventer at aflevere det færdige projekt i maj 2023.

Totalentreprenørens projektchef: Frederik Vesti Olsen, Vesti Olsen A/S
Bygherrens projektchef: Flemming T. Jensen, Per Aarsleff A/S
Bygherrerådgiver: Søren Jeppe Pedersen, Dansk Autobranche rådgivning