MASKINHAL


Forberedelse og grundig projektering er essentiel i forbindelse med opførelsen af en ny maskinhal og værksted. Form og funktion skal tænkes ind, miljølovgivning på området skal overholdes, og så skal arbejdsforhold i den nye hal være både så sikkert og så sundt som muligt.

DIN NYE MASKINHAL SKAL VÆRE GENNEMTÆNKT


En tilbygning til en eksisterende maskinhal kan være muligheden for at udvide forretningen. Et værksted der kræver mere plads, en tilbygning af et ekstra lager eller plads til større maskiner i maskinhallen.

Mulighederne er mange både i form af indretning, placering og materialevalg – kontakt os derfor allerede i startfasen og lad os hjælpe dig med at forme din maskinhal udfra dine ønsker og behov.

Bygger du en ny maskinhal, skal funktionalitetes selv sagt være i fokus, men også vurderingen  af, om du på et senere tidspunkt, vil have behovet for at kunne udvide yderligere med en tilbygning til den eksisterende. Der kan materialevalget, kloakering m.v. have betydning og bør tænkes ind allerede i projekteringen.

Se ekemplet nedenfor, hvor vores reference Rasmus Degn A/S netop har udvidet sin maskinhal med ekstra lagerplads.

PROJEKTERINGSAFDELINGEN STÅR KLAR


Vores dygtige projekteringsafdeling og tegnestue står klar til, at hjælpe dig med at forme din nye maskinhal.

Med 35 års erfaring som byggefirma har vores dygtige team af bygningskonstruktører, indkøbere og projektledere, know-how og sørger for at vores gode leverandører og underentreprenører altid levere det mest optimale pris, produkt og ydelse til din fremtidige maskinhal.

Grundig projektledelse, tidsstyring og prisforhandling igennem leverandører, sikrer et fornuftigt økonomisk grundlag både før, under og efter byggeriet.

Hos Vesti Olsen A/S har vi stor erfaring med byggeri af maskinhaller, og vi kender både regler og de miljømæssige hensyn der skal tænkes ind i byggeprojektet foruden arbejdsforhold i den nye hal, der skal være både så sikkert og så sundt som muligt.

REFERENCE RASMUS DEGN A/S


TILBYGNING TIL EKSISTERENDE BYGNING


Reference – Rasmus Degn
Billede af maskinhalBillede af tilbygning til maskinhalBillede af maskinhal med højt til loftetBillede af maskinhal med lagerplads

KONTAKT OS


Kontakt os uforpligtende for at høre om dine muligheder, og kom godt igang med dit nye maskinhal byggeri.PROJEKTINFO:

AREAL: 388 m2

BYGHERRE: Niels Degn A/S

ENTREPRISESUM: kr. 4 mio.

START- OG SLUTDATO: Marts - august 2021

ENTREPRISETYPE: Totalentreprise

PROJEKTLEDER: Claus Vesti Olsen


Halbyggeri

HALBYGGERI

Halbyggeri til erhverv og industri i høj kvalitet.

HALBYGGERI
Stålhal

STÅLHALLER

Skræddersyet stålhaller med og uden isolering.

STÅLHALLER
Bilhus

BILHUSE

Bilhuse med showroom, værksted og administration til  autobranchen.

BILHUSE
Domicil

DOMICILBYGGERI

Dit domicil skal afspejler virksomhedens DNA og stå frem.

DOMICILBYGGERI

Del denne side