KOLDHAL


En koldhal kan give god mening, hvis du har brug for mere lagerplads til maskiner eller som lade.

Vi bygger efter “Keep it simple”

EN KOLDHAL MED MULIGHEDER


En koldhal, vil som grundkonstruktion være en stålhal med stålprofiler på tag og vægge. Som navnet også henviser til, er en koldhal ikke isoleret og kan dermed benyttes som maskinhus, lade eller opbevarings lagerplads. Koldhallen kan dog kombineres med også at indeholde kontor og personalefaciliteter, hvor dele af hallen bliver isoleret. Dermed er mulighederne mange og kan med fordel indeholde brugsfordele for mange brancher.

Lige nu ser vi et boom af investorer der bygger store koldhaller fra 500 m2 – 10.000 m2, som opdeles til flere lejemål.

Uanset hvad dit ønske måtte være til en ny koldhal, så kan vi løse opgaven, og vi er meget gerne med – helt fra de første byggetanker og indtil du står med et nøglefærdigt byggeri, der er klar til ibrugtagning og evt. udlejning. En ny koldhal / lagerhal skal være en god investering. Det skal kunne tjene sig selv hjem indenfor overskuelig fremtid, og kunne løfte de fremtidige, forskelligartede opgaver.

Hos Vesti Olsen får du råd og vejledning om materialevalg, størrelse, energioptimering m.v., der i sidste ende vil kunne give dig en bedre produktion, effektivitet og økonomi – i det daglige og i den fremtidige brug af din nye hal.

.

PROFESSIONEL PROJEKTERING


Vores dygtige medarbejdere i projekteringsafdelingen og tegnestuen sidder klar til, at hjælpe dig med at forme din nye lagerhal.

Med 35 års erfaring som entreprenørfirma har vores dygtige team af bygningskonstruktører, beregnere, indkøbere og projektledere, know-how og sørger for, at vores gode leverandører og underentreprenører altid levere den mest optimale pris, produkt og ydelse til din fremtidige lagerhal.

Grundig projektledelse, tidsstyring og prisforhandling igennem leverandører, sikrer et fornuftigt økonomisk grundlag både før, under og efter byggeriet.

Hos Vesti Olsen A/S har vi stor erfaring med byggeri af lagerhaller, og vi kender både regler og de miljømæssige hensyn der skal tænkes ind i byggeprojektet foruden arbejdsforhold i den nye hal, der skal være både så sikkert og så sundt som muligt.

Læs om vores projekteringsafdeling her

REFERENCE - KOLDHAL


Her ses en visualisering af 1.000 m2 koldhal i Holbæk hos Brøndboringsfirmaet Brøker.

De havde brug for at udvide deres eksisterende koldhal, hvor en tilbygning med portåbning til det eksisterende giver medarbejderne et godt flow og god plads. Læs mere om dette projekt under vores referencer – lagerhal.

SE VORES REFERENCER

SKAL VI TAGE EN SNAK OM DIN NYE KOLDHAL?


Vi vil gerne høre mere om dit halbyggeri, dine tanker, planer og behov. Ud fra disse ønsker, vil vi levere et prisoverslag og en råskitse over koldhallen og præcisere, hvor vi kan se optimeringer for dit byggeri.

I projekteringsfasen kan vi efterfølgende udarbejde en 3D visualisering af dit fremtidige lager. Det giver en rigtig god mulighed for at vurdere den rette placering, størrelse m.v.

KONTAKT OS I DAGBillede af Byggeri af stålhaller

STÅLHALLER

Vi bygger stålhaller til alle størrelser, og til alle formål.

STÅLHALLER
Billede af Byggeri af industrihaller

INDUSTRIHALLER

Industrihaller i høj kvalitet til lager, produktion m.v.

INDUSTRIHALLER
Billede af Værkstedsbyggeri

VÆRKSTEDSBYGGERI

Værkstedsbyggeri til både små og store maskiner.

VÆRKSTEDSBYGGERI
Billede af Byggeri af bilhuse

BILHUSE

Vi bygger moderne bilhuse til forhandlere i stål, glas og alu.

BILHUSE

Del denne side