Entreprenør for erhvervsbyggeri casefoto

Erhvervsbyggeri i hoved- og totalentreprise

-Sammen skaber vi…

Vesti Olsen A/S er et familieejet entreprenørfirma med stærke kompetencer indenfor udvikling og opførelse af erhvervsbyggeri.

 

Casefoto - vaskaplads under opførelse
Erhvervsbyggeri
Projektering
Casefoto - lagerbygning under opførelse
Referencer

Vi er din samarbejdspartner.

HOVED- OG TOTALENTREPRENØR

Vi har mere end 35 års erfaring indenfor erhvervsbyggeri i hoved- og totalentreprise og beskæftiger i dag omkring 20 medarbejdere, som sammen med vores samarbejdspartnere, har gode kompetencer indenfor erhvervsbyggeri og projektering.

 

VI BYGGER I HELE LANDET 

Vesti Olsen har hovedkontor midt på Sjælland samt en mindre afdeling midt på Fyn. Vi er derfor klar til at være det foretrukne entreprenørfirma uanset hvor i landet, du som erhvervsdrivende ønsker, at etablere din virksomhed eller ønsker at udvide dine eksisterende bygninger.

Med Vesti Olsen som din totalentreprenør, står vi for projekteringen af dit byggeri og vi rådgiver dig igennem de forskellige faser. Vi går oftest ind i totalentrepriser, hvor vi tager projektet under vores vinger. Her sørger vi for at hjælpe og rådgiver dig om de bedste løsninger forud for dit nye byggeri.

Et godt samarbejde er vejen til et godt byggeri.

Projektering af dit byggeri – 3D Visualisering

 

Som en del af vores værktøjskasse har vi på tegnestuen kompetente medarbejdere, der kan hjælpe med at visualisere dit projekt.

 

Hurtige spørgsmål – hurtige svar…

Nedenfor er hurtige svar og adgange videre i din søgen. Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi har blandt andet bygget for:

Book dit første møde med os

Vores team står klar til at hjælpe og vi vil meget gerne høre mere om dit projekt. Tøv derfor ikke med at sende os en henvendelse, så vi kan booke et møde ind.

Er du ikke helt klar endnu, kan du med fordel klikke ind i menuen under “Start dit projekt”, hvor du kan researche dig igennem forløbet af et byggeprojekt.

God fornøjelse!

    Besked

    Vesti Olsen lokations i Danmark