INSTITUTIONS­BYGGERI


Vi bygger og renoverer alle former for institutionsbyggeri. Fra nybyggeri eller renovering af daginstitutioner til tilbygninger på skoler.

RENOVERING OG TILBYGNINGER


Vesti Olsen A/S har stor erfaring med tilbygninger og renovering af daginstitutioner, skoler m.v. Vi kender til lovgivningen på området, og det er jeres garanti for at miljøkrav og sikkerhed bliver overholdt, i alle byggeriets faser.

Vi tilbyder renovering der efterfølgende vil betyde bedre indeklima, lavere omkostninger og ikke mindst bedre funktionalitet.

Ved tilbygninger sørger vi for – i samarbejde med jer, at jeres fremtidige bygning vil rumme de muligheder, som I ønsker, og at byggeprocessen foregår så smertefrit for de daglige brugere som muligt.

MODERNE INSTITUTIONSBYGGERI


Vi tilbyder nybygget moderne institutionsbyggeri, der lever op til alle gældende krav på området. Vi går naturligvis i dialog med jer, så vi i fællesskab får skabt de bedste rammer, for fremtidige brugere af byggeriet.


30 ÅR I BYGGEBRANCHEN


Vælger I Vesti Olsen A/S som jeres fremtidige samarbejdspartner, stiller vi vores 30 års lange erfaring som byggefirma til rådighed. Vi har i dag næsten 50 dygtige medarbejdere, med masser af know-how – både vedrørende projektering, men absolut også håndværksmæssigt.

SKAL VI DRØFTE MULIGHEDERNE?


Overvejer I nybyggeri, tilbygning eller renovering af jeres institution, så lad os holde et møde, og drøfte mulighederne for byggeriet.

Vi sidder klar ved mail og telefonen, men vi byder jer også gerne velkomne på vores adresse, og vi skal nok have kaffen klar.

Institutionsbyggeri - Brønshøj Skole
Halbyggeri

HALBYGGERI

Vi tilbyder halbygger til diverse formål til erhverv, industri m.v.

HALBYGGERI
Stålhaller

STÅLHALLER

Byggeri af stålhaller i alle størrelser og til alle formål.

STÅLHALLER
Domicil Hydrema

DOMICILBYGGERI

Domicilbyggeri der afspejler jeres virksomhed.

DOMICILBYGGERI
Industrihal

INDUSTRIHALLER

Industrihaller i alle størrelser til lager, produktion m.v.

INDUSTRIHALLER

Del denne side