INDUSTRI­HALLER


Byggeri af industrihaller til mange forskellige formål.

Uanset om din fremtidige industrihal skal bruges til lager, produktion, landbrug, maskiner m.v., så kan vi skræddersy en løsning, der både i dag og i fremtiden giver optimale betingelser og udnyttelse.

EFFEKTIVT INDUSTRIBYGGERI


Vi tilbyder projektering og byggeri af industrihaller i alle størrelser.

Vi hjælper dig med materialevalg, og ikke mindst form og udtryk og rådgiver dig omkring dine muligheder for at tilvælge et bæredygtigt byggeri, så din fremtidige industrihal skaber mest mulig værdi. Vi har også mulighed for at lave en 3D visualisering af din fremtidige industrihal, så du kan få syn for sagen, inden byggeriet går i gang, i forhold til placering, udtryk m.v.

Vi sørger selvfølgelig for, at dit nye byggeri lever op til nyeste standarder, til dine behov og totaløkonomien. Vi har skarpt fokus på økonomien og vi garanterer et byggeri i høj kvalitet, som kan modstå daglig brug i mange år.

Klik og se et udvalg af vores referencer

PROCESSEN


Uanset om du måske allerede er i gang med forarbejdet, eller om vi skal klare det hele – fra tegninger, placering, behandling hos myndighederne og ikke mindst selve byggeriet, så kan du være sikker på, at du her får kvalitet og professionel dialog igennem hele processen.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller komme forbi til en kop kaffe for, at høre mere om mulighederne med industrihaller. Så skal vi nok komme med masser af input, kvalificeret fakta og vejledning i, hvad der kan lade sig gøre og som vil fungere bedst indenfor de givne rammer.

Læs mere om vores projekteringfaser her

EN UFORPLIGTENDE DIALOG OM INDUSTRIHALLER


Som byggefirma har vi over 35 års erfaring i byggebranchen, beskæftiger i dag ca. 25 dygtige medarbejdere – og det er ikke tilfældigt, at mange af vores kunder vender tilbage, og ikke mindst anbefaler os.

Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om muligheden for byggeri af industrihaller.

Image

KONTAKT OS I DAGByggeri af stålhaller

STÅLHALLER

Byggeri af stålhaller i alle størrelser, og både med og uden isolering.

STÅLHALLER
Halbyggeri

HALBYGGERI

Vi bygger haller i alle slags materialer, og til alle formål.

HALBYGGERI
Værkstedbyggeri

VÆRKSTEDSBYGGERI

Værkstedsbyggeri til maskiner i alle størrelser.

VÆRKSTEDSBYGGERI
Bilhusbyggeri

BILHUSE

Byggeri af bilhuse i moderne stil til autoforhandlere.

BILHUSE

Del denne side