INDUSTRI­BYGGERI


Industribyggeri kan opfylde mange forskellige formål, alt efter virksomhedstype.
Typisk er der tale om produktionsvirksomheder med brug for større lagerhaller. Men uanset jeres behov, så kan vi skræddersy en løsning, der, også med fremtiden for øje, opfylder jeres ønsker behov.

EFFEKTIVT INDUSTRIBYGGERI


Vi tilbyder projektering og industribyggeri i alle størrelser.

I projekteringsfasen kan vi allerede i skitseprojektet hjælper dig med at få en bedre forståelse for materialevalg, foruden optimal indretning og bygningens form samt udtryk.

Som certificeret rådgiver ingenfor bæredygtigt byggeri, viser vi dig alternativer til at gøre dit nye industribyggeri mest muligt bæredygtigt, så din fremtidige industrihal skaber mest mulig værdi. En vigtig snak er det totaløkonomiske aspect, hvor vi kigger på, hvordan den fremtigige drift kommer til at påvirke økonomien for virksomheden.

For at visualisere projektet bedst muligt, skaber vorers tegnestue en 3D version af dit industribyggeri. Dette giver en god fornemmelse af placering og byggeriets udtryk inden byggeriet går i gang og reducerer fejl og spørgsmål senere i byggeprocessen.

Din nye industribygning vil leve op til de nyeste standarder i høj kvalitet, til dine behov og et industribyggeri, som kan modstå daglig brug i mange år frem.

Klik og se et udvalg af vores referencer

BRUG FOR SPARRING?


Som byggefirma har vi over 35 års erfaring i byggebranchen, beskæftiger i dag ca. 25 dygtige medarbejdere – og det er ikke tilfældigt, at mange af vores kunder vender tilbage, og ikke mindst anbefaler os.

Vi vil også gerne hjælpe dig videre med dit projekt om et industribyggeri, så tag endelig kontakt os allerede i dag, og få en uforpligtende snak om muligheden for industribyggeri og projektering.

Vi leverer professionel rådgivning og samarbejder med nogle af de dygtigste ingeniøre og sørger for at få dit projekt godt fra land og sikkert i havn.

PROJEKTERINGSFASEN OG PROCESSENNår bygherre første gang tager kontakt til os, er idérne allerede formet. Der er opstået et behov for at bygge nyt eller bygge til. Og det kriller i fingrene selv på os, for at komme igang med at tegne, forme og føre projektet ud i livet.

På et større industribyggeri er det mest optimale, at vi kommer ind i processen så tidligt som muligt. Dermed kan vi som din totalentreprenør rådgive dig bedst muligt og sammen med dig skræddersy bygningen udfra dine behov. Efterfølgende varetager vi projekteringen og vi sørger for myndighedsbehandling. Den gode dialog er i fokus, så du får en tryk rejse igennem byggeriets faser.

Men måske du allerede har arkitekt eller en bygherrerådgiver på sagen? Uanset hvad, er er dialogen imellem alle involerede parter vigtig og bør opstartes så tidligt som muligt i processen. Så kan du være sikker på, at du her får kvalitet og professionel dialog igennem hele processen.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller komme forbi til en kop kaffe for, at høre mere om mulighederne med industribyggeri. Så skal vi nok komme med en masser input, kvalificeret fakta og vejledning i, hvad der kan lade sig gøre og komme med løsninger som vil fungere bedst indenfor de givne rammer.

Bliv mere afklaret omkring projekteringsfaserne her
Byggeri af stålhaller

STÅLHALLER

Om du har brug for en stor eller flere mindre, sørger vi får dit byggeri af din nye stålhal.

STÅLHALLER
Halbyggeri

HALBYGGERI

En hal kan have mange formål – vi hjælper dig med at skræddersy din nye hal til, at opfylde dine behov.

HALBYGGERI
Værkstedbyggeri

VÆRKSTEDSBYGGERI

Et værksted skal kunne rumme mange  arbejdsforhold, og kunne stå imod den daglige brug i mange år.

VÆRKSTEDSBYGGERI
Bilhusbyggeri

BILHUSE

Et bilhus med plads til showroom, administration, værksted, vaskehal… En arbejdsplads fuld af hestekræfter.

BILHUSE

Del denne side