HALBYGGERI


Vesti Olsen A/S tilbyder halbyggeri til erhvervsformål. Vi bygger lagerhaller, produktionshaller, værksteder, landbrugshaller, samt sportshaller med videre til idrætten.

HALBYGGERI TIL ERHVERVSFORMÅL


Uanset hvad dit ønske måtte være til en ny hal, så kan vi løse opgaven, og vi er meget gerne med – helt fra de første byggetanker og indtil du står med et nøglefærdigt byggeri, der er klar til ibrugtagning.

Vi har over 35 års erfaring med halbyggeri, og virksomheden tæller i dag 25 mand med stor specialiseret viden, der gør at vi er forberedte til alle opgaver.

Hvis du som kunde vælger os som byggefirma for dit næste halbyggeri, kvitterer vi med godt håndværk, gennemtænkte løsninger, godkendte materialer og kyndig råd og vejledning igennem hele processen.

EN GOD INVESTERING


Et nyt halbyggeri skal være en god investering. Det skal kunne tjene sig selv hjem indenfor overskuelig fremtid, og kunne løfte de fremtidige opgaver. Det er samtidig værd at overveje, om man eventuelt senere påtænker at udvide yderligere, for der vil særligt placering og materialevalg have betydning.

Det økonomiske aspekt er også vigtigt, og derfor får du hos Vesti Olsen A/S råd og vejledning om materialevalg, størrelse, energioptimering m.v., der i sidste ende vil kunne give dig en bedre produktion, effektivitet og økonomi – i det daglige og i den fremtidige brug af din nye hal.

SE VORES REFERENCER

PROJEKTERING AF HALBYGGERI


Vi har stor erfaring med projektering af halbyggeri. Helt fra videreudviklingen af de første idéer og til projektet står færdigt.

Vi kan stå for alt tegnearbejdet, hjælp til materialevalg, beskrivelser, ansøgninger hos myndighederne, projektledelse i byggefasen m.v.

Læs om vores projekteringsafdeling her

EN KOP KAFFE OG EN 3D-TEGNING


Giv os et kald eller kom forbi til en kop kaffe. Vi vil gerne høre mere om dit halbyggeri, dine tanker, planer og behov. Efter et møde og ud fra dine ønsker, vil vi levere et prisoverslag og en råskitse over halbyggeriet og præcisere, hvor vi kan se optimeringer for dit byggeri.

Vi kan efterfølgende levere en 3D tegning af dit fremtidige halbyggeri. Det giver en rigtig god mulighed for at vurdere den rette placering, størrelse m.v. af det nye halbyggeri.

KONTAKT OS I DAGBillede af Byggeri af stålhaller

STÅLHALLER

Vi bygger stålhaller til alle størrelser, og til alle formål.

STÅLHALLER
Billede af Byggeri af industrihaller

INDUSTRIHALLER

Industrihaller i høj kvalitet til lager, produktion m.v.

INDUSTRIHALLER
Billede af Værkstedsbyggeri

VÆRKSTEDSBYGGERI

Værkstedsbyggeri til både små og store maskiner.

VÆRKSTEDSBYGGERI
Billede af Byggeri af bilhuse

BILHUSE

Vi bygger moderne bilhuse til forhandlere i stål, glas og alu.

BILHUSE

Del denne side