HALBYGGERI


Vesti Olsen A/S tilbyder halbyggeri til en lang række formål, i forskellige materialer og til yderst konkurrencedygtige priser.

Vi bygger haller til lager, til produktion, til værksteder, landbrug, sport og meget mere.

KONTAKT OS   59 18 00 22 
ELLER PÅ 
info@vesti-olsen.dk

 

HALBYGGERI TIL ALLE FORMÅL


Uanset hvad dit ønske måtte være til en ny hal, så kan vi løse opgaven, og vi er meget gerne med – helt fra de første byggetanker og indtil du står med et nøglefærdigt byggeri, der er klar til ibrugtagning.

Vi har over 30 års erfaring med byggeri, og virksomheden tæller i dag ca. 55 mand med stor specialiseret viden, der gør at vi er forberedte til alle opgaver.

Hvis du som kunde vælger os som byggefirma for dit næste halbyggeri, kvitterer vi med godt håndværk, gennemtænkte løsninger, godkendte materialer og kyndig råd og vejledning igennem hele processen.

EN GOD INVESTERING


Et nyt halbyggeri skal være en god investering. Det skal kunne tjene sig selv hjem indenfor overskuelig fremtid, og kunne løfte de fremtidige opgaver. Det er samtidig værd at overveje, om man eventuelt senere påtænker at udvide yderligere, for der vil særligt placering og materialevalg have betydning.

Det økonomiske aspekt er også vigtigt, og derfor får du hos Vesti Olsen A/S råd og vejledning om materialevalg, størrelse, energioptimering m.v., der i sidste ende vil kunne give dig en bedre produktion, effektivitet og økonomi – i det daglige og i den fremtidige brug af din nye hal.

SE VORES REFERENCER
Halbyggeri på DTU Risø
Byggeri af 2 haller for Solrød Idrætsforening
Stort halbyggeri på Sporvejsmuseet
Halbyggeri for Rasmus Degn

PROJEKTERING AF HALBYGGERI


Vi har stor erfaring med projektering af halbyggeri. Helt fra videreudviklingen af de første idéer og til projektet står færdigt.

Vi kan stå for alt tegnearbejdet, hjælp til materialevalg, beskrivelser, ansøgninger hos myndighederne, projektledelse i byggefasen m.v.

KONTAKT OS
Image
Image
Image

EN KOP KAFFE OG EN 3D-TEGNING


Giv os et kald eller kom forbi til en kop kaffe. Efter et møde, vil vi levere et prisoverslag og en råskitse over byggeriet.

Vi kan endda levere en 3D tegning af dit fremtidige halbyggeri – indsat i et foto af de oprindelige omgivelser. Det giver en rigtig god mulighed for at vurdere den rette placering, størrelse m.v.

KONTAKT OS I DAGByggeri af stålhaller

STÅLHALLER

Vi bygger stålhaller til i alle størrelser, og til alle formål.

STÅLHALLER
Byggeri af industrihaller

INDUSTRIHALLER

Industrihaller i høj kvalitet til lager, produktion m.v.

INDUSTRIHALLER
Værkstedsbyggeri

VÆRKSTEDSBYGGERI

Værkstedsbyggeri til både små og store maskiner.

VÆRKSTEDSBYGGERI
Byggeri af bilhuse

BILHUSE

Vi bygger moderne bilhuse til forhandlere i stål, glas og alu.

BILHUSE

Del denne side