ERHVERVSBYGGERI


Erhvervsbyggeri er en af vores kernekompetencer, og med mere end 30 års virke indenfor byggeri, har vi både viden og erfaring, til at få dit erhvervsbyggeri sikkert i mål.

Vi kan tilbyde en 360 graders løsning til jeres fremtidige projekt, hvor vi er med fra de første idéer og tanker, og helt frem til byggeriet afleveres.

KONTAKT OS    59 18 00 22


FORSKELLIGE TYPER AF ERHVERVSBYGGERI


Vi bygger alle typer af erhvervsbyggerier. Fra moderne domiciler der lever op til nutidens krav, til bilhuse i stål og glas. Fra halbyggeri i alle typer materialer, til rendyrket kontorbyggeri i alle størrelser.


PROJEKTERING AF BYGGERI


Efter et møde hvor vi har drøftet og gennemgået idéer og planer, kan vores dygtige projekterings- og tilbudsmedarbejdere, tegne skitser og færdige planer, beregne mængder og priser og levere et konkurrencedygtigt tilbud til jer.

MODERNE ERHVERVSBYGGERI


Erhvervsbyggeri skal bygges med tanke på effektivitet, fleksibilitet og ikke mindst økonomi. Sidstnævnte både ift. selve byggeriet, men også ift. den senere generelle brug af bygningen – f.eks. bygningens drift og levetid.

Vi har det store overblik når det handler om projektering og byggeri til erhverv. Mange års erfaring som totalentreprenør og hovedentreprenør, har givet os en stor specialiseret viden indenfor emner som arbejdsmiljø, logistik, sikkerhedskrav m.v.

Vi har selv mandskabet til at løse langt de fleste byggeopgaver. Med ca. 75 erfarne og dygtige medarbejdere – og en stor maskinpark, er vi specialiseret ud til det yderste af fingerspidserne. 

REFERENCER


Mere end 30 års erfaring, har givet os stor erfaring, og ikke mindst en stor portfolio. 

Se et godt udvalg af vores tidligere byggerier og projekter. 

SE REFERENCER
Erhvervsbyggeri for Idé Møbler i Roskilde

KONTAKT OS 59 18 00 22

 mail@vesti-olsen.dk

Kontorbyggeri

KONTORBYGGERI

Vi bygger fleksibelt og moderne kontorbyggeri i alle størrelser, med stort fokus på funktionalitet.

SE MERE
Halbyggeri ved DTU

HALBYGGERI

Halbyggeri er en af vores kernekompetencer, og vi bygger i alle materialer og former.

SE MERE
Domicilbyggeri

DOMICILBYGGERI

Vi bygger domiciler til både små og store virksomheder i alle slags materialer.

SE MERE
Projektering af byggeri.

PROJEKTERING

Vi kan hjælpe med udarbejdelse af tegninger, tidsplaner, beskrivelser, ansøgninger m.v.

SE MERE