ERHVERVS­BYGGERI


Vi  hjælper dig til at skabe en 360 graders løsning, der bygges til fleksibilitet og effektivitet for din virksomhed.

– vores kernekompetence.

HVILKEN TYPE BYGGERI?


Vi udfører større erhvervsbyggerier i totalentreprise og hovedentreprise.


Vores ansatte har stor erfaring på området og vi går ikke på kompromis med at skabe en kvalitetsløsning, som holder i mange år.

Vi bygger alle typer af erhvervsbyggerier. Fra moderne domiciler der lever op til nutidens krav, til bilhuse i stål og glas. Fra halbyggeri i alle typer materialer, til rendyrket kontorbyggeri i alle størrelser.

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde, så….

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

MODERNE ERHVERVSBYGGERI


Erhvervsbyggeri skal bygges med tanke på effektivitet, fleksibilitet og ikke mindst økonomi.


Sidstnævnte både ift. selve byggeriet, men også ift. den senere generelle brug af bygningen – f.eks. bygningens drift og levetid.

Vi har det store overblik når det handler om projektering og byggeri til erhverv. Mange års erfaring som totalentreprenør og hovedentreprenør, har givet os en stor specialiseret viden indenfor emner som arbejdsmiljø, logistik, sikkerhedskrav m.v.

– Og så er vi selvfølgelig certificeret indenfor bæredygtigt byggeri.

HELT UNIKT - TIL DIG


Vi bygger unikke rammer for din virksomhed. du fylder den med unikke tiltag.


Ikke to byggerier er ens.

Alle erhvervsbyggerier er forskellige og det er de, ganske enkelt fordi de er blevet skabt ud fra forskellige behov, ønsker og forudsætninger.

Og et erhvervsbyggeri SKAL være unikt! – Det skal være dit, for først når du har tilført byggeriet dine kerneværdier, kan det opfylde dine ønsker.

Derfor siger vi også, at vi bygger rammerne for din virksomhed – men de er kun rammer – for alt det vigtige, menneskerne i og omkring din virksomhed skal have det bedste, men så udfylder de også rammerne perfekt!

DOWNLOAD VORES BROCHURE ELLER SE DEN ONLINE LIGE HER


“Alle erhvervs- og domicilbyggerier – uanset størrelsen, starter med en idé og en vision for virksomhedens fremtid og virke. Et ønske om mere plads, bedre indeklima, lavere energiudgifter – og ikke mindst et mere tidssvarende og professionelt udtryk, er som oftest de største grunde til valget om et nyt byggeri”

I denne brochurer for Erhvervsbyggeri kan du læse vores tanker om, hvordan vi ser samarbejdet kunne være som din hovedentreprenør eller totalentreprenør.

KLIK HER
Billede af Erhvervsbyggeri brochure
Billede af bæredygtigt kontorbyggeri

KONTORBYGGERI

Vi bygger fleksibelt og moderne kontorbyggeri i alle størrelser, med stort fokus på funktionalitet.

KONTORBYGGERI
Billede af bæredygtigt halbyggeri

HALBYGGERI

Halbyggeri er en af vores kernekompetencer, og vi bygger i alle materialer og former.

HALBYGGERI
Billede af bæredygtigt domicilbyggeri

DOMICILBYGGERI

Vi bygger domiciler til både små og store virksomheder i alle slags materialer.

DOMICILBYGGERI
Billede af bæredygtig projektering af byggeri

PROJEKTERING

Vi kan hjælpe med udarbejdelse af tegninger, tidsplaner, beskrivelser, ansøgninger m.v.

PROJEKTERING

ER DIN VIRKSOMHED PÅ UDKIG EFTER NY ERHVERVSGRUND ?Står din virksomhed overfor at skulle udvide og er I på udkig efter erhvervsgrunde til salg?


Vi kan som din totalentreprenør, hjælper dig med at bygge dit nye drømme domicil for din virksomhed på den grund, du ender med at købe. Så snart grunden er din, skal drømmene realiseres.

Om du står med behovet for en ny stålhal til din produktionsvirksomhed, et transport- og logistikcenter, en lækker lagerhal med plads til hele dit industri-eventyr – eller et moderne kontorbyggeri, så skaber vi sammen, dit nye erhvervsområde.

Vi kan hjælpe med alt fra tegningsmaterialet, projektering og myndighedsbehandling, byggemodning og byggeriet af dit nye erhvervsbyggeri.

Vi er certificeret indenfor bæredygtigt byggeri og hjælper med rådgivning og vejledning, så du i sidste ende står med et bæredygtigt byggeri i en korrekt miljøklasse, et moderne og totaløkonomisk byggeri, der svarer til din virksomheds behov mange år ud i fremtiden.

KONTAKT CHRISTIAN VESTI OLSEN DIREKTE

Skal vi være din nye sparrings- og samarbejdspartner ?


Vi vil meget gerne tage en uforpligtende snak om dit nye byggeri. Og jo tidligere vi bliver involveret i projektet, jo bedre.

Vi stiller vores viden og ekspertise til din rådighed og vejleder ud fra et fagligt grundlag og over 35 års erfaring.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Med venlig hilsen

Adm. direktør, Christian Vesti Olsen

PROJEKTERING AF BYGGERI


Projekteringen er en helt afgørende fase i et nyt byggeprojekt, idet du under projekteringen træffer en lang række valg, som byggeprojektets succes efterfølgende kommer til at hvile på.

Det er en fase der har stor indflydelse på økonomien for projektet, og vi kan derfor hjælpe med, at komme så tæt på det beregnede budget som muligt.

Vi kan være med som rådgivere i den indledende proces – inden byggeriet starter, eller igennem hele forløbet.

Hvis du ønsker at vi skal stå for hele processen, så overtager vi styringen, så snart de indledende møder og planlægning har fundet sted. Du vil i hele forløbet, blive opdateret om udviklingen.

LÆS MERE OM PROJEKTERING