ERHVERVS­BYGGERI


Erhvervsbyggeri er en af vores kernekompetencer, og med mere end 30 års virke indenfor byggeri, har vi både viden og erfaring, til at få dit erhvervsbyggeri sikkert i mål.

Vi kan tilbyde en 360 graders løsning til jeres fremtidige projekt, hvor vi er med fra de første idéer og tanker, og helt frem til byggeriet afleveres.

KONTAKT OS   59 18 00 22 
ELLER PÅ 
info@vesti-olsen.dk


FORSKELLIGE TYPER AF ERHVERVSBYGGERI


Vi udfører erhvervsbyggeri i alle størrelser, og fortrinsvist i total- og hovedentreprise.


Vores ansatte har stor erfaring på området, og vi går ikke på kompromis med at skabe en kvalitetsløsning, som holder i mange år.

Vi bygger alle typer af erhvervsbyggerier. Fra moderne domiciler der lever op til nutidens krav, til bilhuse i stål og glas. Fra halbyggeri i alle typer materialer, til rendyrket kontorbyggeri i alle størrelser.

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde, så….

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

MODERNE ERHVERVSBYGGERI


Erhvervsbyggeri skal bygges med tanke på effektivitet, fleksibilitet og ikke mindst økonomi.


Sidstnævnte både ift. selve byggeriet, men også ift. den senere generelle brug af bygningen – f.eks. bygningens drift og levetid.

Vi har det store overblik når det handler om projektering og byggeri til erhverv. Mange års erfaring som totalentreprenør og hovedentreprenør, har givet os en stor specialiseret viden indenfor emner som arbejdsmiljø, logistik, sikkerhedskrav m.v.

Vi har selv mandskabet til at løse langt de fleste byggeopgaver. Med ca. 55 erfarne og dygtige medarbejdere – og en stor maskinpark, er vi specialiseret ud til det yderste af fingerspidserne.

ER DIN VIRKSOMHED PÅ UDKIG EFTER NY ERHVERVSGRUND ?Står din virksomhed overfor at skulle udvide og er I på udkig efter erhvervsgrunde til salg?

Vi kan som din hoved- eller totalentreprenør, hjælper dig med at bygge dit nye drømme domicil for din virksomhed. Om du står med behovet for en ny stålhal til din produktionsvirksomhed, et transport- og logistikcenter, en lækker lagerhal med plads til hele dit industri-eventyrisoleret eller uisoleret eller affaldshåndtering, så skaber vi sammen, dit nye erhvervsområde.

Vi kan hjælpe med alt fra tegningsmateriale, projektering og myndighedsbehandling, byggemodning og byggeriet af dit nye erhvervsbyggeri.

Vi er certificeret indenfor bæredygtigt byggeri og hjælper med rådgivning og vejledning, så du i sidste ende står med et bæredygtigt byggeri i en korrekt miljøklasse, et moderne og totaløkonomisk byggeri, der svarer til din virksomheds behov mange år ud i fremtiden.

Skal vi være din nye sparrings- og samarbejdspartner ?


Vi vil meget gerne tage en uforpligtende snak om dit nye byggeri. Og jo tidligere vi bliver involveret i projektet, jo bedre.

Vi stiller vores viden og ekspertise til din rådighed og vejleder ud fra et fagligt grundlag og over 35 års erfaring.

Vi ser frem til at høre fra dig. 

Med venlig hilsen

Adm. direktør, Christian Vesti Olsen

Kontorbyggeri

KONTORBYGGERI

Vi bygger fleksibelt og moderne kontorbyggeri i alle størrelser, med stort fokus på funktionalitet.

KONTORBYGGERI
Halbyggeri ved DTU

HALBYGGERI

Halbyggeri er en af vores kernekompetencer, og vi bygger i alle materialer og former.

HALBYGGERI
Domicilbyggeri

DOMICILBYGGERI

Vi bygger domiciler til både små og store virksomheder i alle slags materialer.

DOMICILBYGGERI
Projektering af byggeri

PROJEKTERING

Vi kan hjælpe med udarbejdelse af tegninger, tidsplaner, beskrivelser, ansøgninger m.v.

PROJEKTERING

PROJEKTERING AF BYGGERI


Projekteringen er en helt afgørende fase i et nyt byggeprojekt, idet du under projekteringen træffer en lang række valg, som byggeprojektets succes efterfølgende kommer til at hvile på.

Det er en fase der har stor indflydelse på økonomien for projektet, og vi kan derfor hjælpe med, at komme så tæt på det beregnede budget som muligt.

Vi kan være med som rådgivere i den indledende proces – inden byggeriet starter, eller igennem hele forløbet.

Hvis du ønsker at vi skal stå for hele processen, så overtager vi styringen, så snart de indledende møder og planlægning har fundet sted. Du vil i hele forløbet, blive opdateret om udviklingen.

Byggeri af Sporvejsmuseet

DOWNLOAD VORES BROCHURE


Se vores brochure for erhvervsbyggeri – klik på billedet og kom videre.

Erhvervsbyggeri brochure

REFERENCER


Mere end 30 års erfaring, har givet os stor erfaring, og ikke mindst en stor portfolio.

Se et godt udvalg af vores tidligere byggerier og projekter.

SE REFERENCER