KLOAK­ARBEJDE


Som din totalentreprenør, står vi i egenproduktion for kloakarbejdet til dit nye byggeri. Vesti Olsen er autoriseret kloakmester og sikre optimale og fremtidssikrede løsninger.


AUTORISERET KLOAKMESTER


Vesti Olsen A/S er som virksomhed, registreret som autoriseret kloakmester. Det har vi været uafbrudt siden 1989, og det er et stempel for kvalitet, og at du som kunde, får udført et ordentligt arbejde, og god rådgivning igennem hele forløbet.

Vi har brede kompetencer, og kan skabe hele og tilpassede løsninger i alle målestok. I hoved- eller totalentrepriser kombinerer vi  arbejdet med øvrige entrepriseformer som anlægsarbejde og betonarbejde.

Når du skal bygge dit nye domicil eller erhvervsbyggeri på en ny grund, er det ensbetydende med ny kloakering på arealet. Men det er jo ikke det du ser – det er ikke det der sælger byggeriet, det skal “bare klares og fungere”. Derfor har du brug for en totalentreprenør der i egenproduktion står for denne del af entreprisen. Det giver trykhed for dig som bygherre at vide, at vores ekspertise indenfor feltet bunder i, at kloakering er et hjertebarn for vores virksomhed.

Fortsæt din research og læs mere om Vesti Olsen som din totalentreprenør
 • KLOAKERING

  Nyetablering af kloak samt renovering.

 • KLOAKERING I ÅBENT LAND

  Kloakering i åbent landskab til private.

 • SKYBRUDSSIKRING

  Sikring mod voldsomt vejr og skybrud.

 • SPILDEVANDSLØSNINGER

  Spildevandsløsninger der imødekommer kommunens krav.

Billede af Regnvandsbassin ved Hvalsø
Billede af Kloakarbejde i Ballerup
Billede af regnvandsbassin med bentonitmembraner

HVORFOR AUTORISERET KLOAKARBEJDE ?


For at kunne udføre autorisationskrævende kloakarbejde skal der være udstedt en virksomhedsautorisation af Sikkerhedsstyrelsen, og der skal være godkendt en person som teknisk ansvarlig i virksomheden.

En autoriseret kloakmester er også garanti for et kvalitetsstyringssystem. Den autoriserede kloakmester skal have implementere et kvalitetsstyringssystem (KLS-system) i sin virksomhed.

En kloakmester skal b.la. gennemføre følgende for at blive autoriseret:

 • Indføre et KLS-system i virksomheden
 • Kontakte en kontrolinstans for at få KLS-systemet forhåndsgodkendt
 • Ansøge Sikkerhedsstyrelsen om autorisationen og dokumentere ansøgningen ud fra ovenstående
 • Godkendes til autorisation af Sikkerhedsstyrelsen

Vesti Olsen A/S er som virksomhed, registreret som autoriseret kloakmester. Det har vi været uafbrudt siden 1989.

KILDE; Danske Kloakmestre

KLOAKARBEJDE

- EN TILLIDSSAG


Som din hoved- eller totalentreprenør på et nybyggeri, tager vi gerne kloakarbejdet i egenproduktion. Det sikre din trykhed på et felt, du ikke selv har mulighed for at efterse. Vores team står for tegning, registrering og udførelse.

Vesti Olsen A/S har over 35 års erfaring i bygge- og anlægsbranchen, og vi har 25 dygtige medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Del denne side