DOMICIL­BYGGERI


Et moderne og gennemtænkt domicilbyggeri sender et stærkt signal til kunder og samarbejdspartnere.

Byggeriet skal afspejle virksomhedens identitet, og være en fornuftig investering i forhold til funktion, kvalitet og ikke mindst pris.

KONTAKT OS   59 18 00 22 
ELLER PÅ 
info@vesti-olsen.dk


GENNEMTÆNKT DOMICILBYGGERI


Alle domicilbyggerier – uanset størrelsen, starter med en idé og en vision for virksomhedens fremtid og virke. Et ønske om mere plads, bedre indeklima, lavere energiudgifter – og ikke mindst et mere tidssvarende og professionelt udtryk, er som oftest de største grunde til valget om et nyt domicil.

Dertil kommer øvrige ønsker, og ting man absolut bør tænke ind i det nye byggeri. Ergonomi, lysindfald og akustik, for at nævne nogle af de indvendige ting. Men mindst lige så vigtigt er det udvendige – er adgangsforhold gode nok, er der større veje tæt på, så jeres kunder nemt kan besøge jer m.v.

PROCESSEN


Går I med tankerne om et nyt domicilbyggeri, så inviterer vi gerne på en kop kaffe. Vesti Olsen A/S har god erfaring med domicilbyggerier, og med over 30 års erfaring i byggebranchen og nær 55 dygtige medarbejdere, har vi både hoved og hænder til at løfte opgaven.

Vi går meget gerne ind i en uforpligtende dialog, hvor vi i fællesskab, kan drøfte alle muligheder for et nyt domicilbyggeri, og vi er selvfølgelig med hele vejen – fra de første byggetanker, til det nøglefærdige byggeri.

GÅR DU I BYGGETANKER...?


Er drømmen om et domicilbyggeri kommet lidt nærmere, så kontakt os i dag, og lad os komme videre med planerne.

Udover et uforpligtende prisoverslag og skitsetegninger, laver vi gerne en 3D-tegning af det nye domicil – indsat i et foto af det eksisterende landskab. Det giver en god fornemmelse for det fremtidige resultat.

KONTAKT OS I DAG


Halbyggeri

HALBYGGERI

Halbyggeri i alle former og størrelser. Se mere her.

HALBYGGERI
Stålhalbyggeri

STÅLHALLER

Stålhaller med og uden isolering – i alle størrelser.

STÅLHALLER
Bilhusbyggeri

BILHUSE

Vi bygger flotte og moderne bilhuse til autobranchen.

BILHUSE
Værkstedsbyggeri

VÆRKSTEDSBYGGERI

Vi bygger værksteder til alle typer maskiner.

VÆRKSTEDSBYGGERI

Del denne side