Ny vaske- og klargøringshal

Vesti Olsen bygger haller for GSV Materieludlejning

Charlotte23 Nyhed

Vesti Olsen har indgået aftale med GSV Materieludlejning om opførelse af deres nye vaske- samt klargøringshal.

GSV står overfor at effektivisere logistikken for arbejdsgangene yderligere og samlet set optimere virksomhedens ressourcer. Dermed har de netop igangsat opførelse at en ny klargøringshal med tilhørende administration på 800 m2 samt en vaskehal på 550 m2. Begge er en del af omdrejningspunktet for deres nye effektiviseringsplaner.

Vesti Olsen har totalentreprisen på dette halbyggeri og har Ingeniørfirmaet J&P med som rådgiver indenfor brand og statik.

ERHVERVSBYGGERI DER GIVER MENING.

De to haller vil blive placeret i umiddelbar nærhed af hinanden, hvilket vil mindske ”spildtiden” der på nuværende tidspunkt er, ved selve transporten imellem den nuværende klargørings- og vaskehal.

Den nye vaskehal opføres med betonelementer – isoleret og opvarmet. Således kan der, i de 5 indbyggede vaskekabiner, vaskes maskiner året rund i et behageligt indeklima.

Vandet som bruges ved vask renses via vaskegrave og filteranlæg, for derved at kunne genanvendes igen og igen til efterfølgende vaskeprocesser som er med til at reducere vandforbruget i virksomheden.

Klargøringshallen opføres som en stålhal med stålspær, saddeltag og isolerede sandwichpaneler som facade. Bygningens højde ved facaden bliver på 7 meter, hvilket giver optimale arbejdsforhold for personalet når maskiner skal klargøres.

Administrationen, som findes i klargøringshallens ene ende, vil samle personalefaciliteter og indeholde:

  • omklædningsrum
  • toiletter
  • mødelokaler
  • lyse kontorrum

Vesti Olsen vil i egenproduktion stå for beton- og anlægsarbejdet samt den daglige projektledelse, som Stian Vahlgreen har fået ansvaret for.

DEL DENNE NYHED MED DIT NETVÆRK

Tilbage til nyhedsoversigten