BROCHURER


Til et hvert byggeri har man brug for inspiration og referencer foruden research af samarbejdspartnere.

Nedenfor har vi samlet vores brochurer for henholdsvis erhvervsbyggerier, hal- og idrætshaller samt genbrugsstationer.

LAD DIG INSPIRERE


Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for endnu mere viden om os eller endnu bedre – ring og lad os tage en uforpligtende snak og sparre sammen om dit nye byggeri.

Vi kan hjælpe dig på vej og gøre dig klogere, inden du skal til at træffe en lang række valg for dit byggeri.

Desuden er Vesti Olsen certificeret indenfor bæredygtigt byggeri, hvorfor vi også indenfor dette kan guide og vejlede dig, ud fra dit niveau af bæredygtighed for dit byggeri.

kom videre til endnu flere referencer


Har du brug for flere referencer, eller har du brug for at læse mere om hvert enkelt projekt, så har vi samlet et udvalg af projekter, som vi mener kunne være relevante for dig.

Klik videre herunder og dyk dybere ned i den forunderlige verden af nybyggerier.


VIDERE TIL FLERE REFERENCER
Billede af erhvervsbyggeri-brochure DOWNLOAD ERHVERVSBYGGERI

"Alle erhvervs- og domicilbyggerier - uanset størrelsen, starter med en idé og en vision for virksomhedens fremtid og virke. Et ønske om mere plads, bedre indeklima, lavere energiudgifter - og ikke mindst et mere tidssvarende og professionelt udtryk, er som oftest de største grunde til valget om et nyt byggeri"

I denne brochurer for Erhvervsbyggeri kan du læse vores tanker om, hvordan vi ser samarbejdet kunne være som din hovedentreprenør eller totalentreprenør. Vi kvitterer nemlig med godt håndværk, gennemtænkte løsninger, godkendte materialer og råd og vejledning igennem hele processen.

Der ud over har vi i brochuren fundet 5 meget forskellige referencer frem, som vi syntes er spændende projekter og som vil kunne give dig inspiration.

Du kan finde yderligere informationer om hver enkelt projekt under vores referencer

Billede af Halbyggeri-brochure DOWNLOAD HALBYGGERI

"Et halbyggeri skal være en god investering. Det skal skabe værdi og kunne løfte de fremtidige opgaver. Det er samtidigt værd at overveje, om man eventuelt senere påtænker at udvide yderligere, for dér vil særligt placeringen, udformningen og materialevalg have betydning"

Vi skal ikke bare være din hovedentreprenør eller totalentreprenør - vi skal være din sparringspartner.

Hos Vesti Olsen får du derfor professionel rådgivning omkring dit byggeri. Og når du nu er kommet frem til et behov for at skulle bygge en ny hal og er i gang med at lave din research, skal du ikke være bange for at ringe og tage en uforpligtende snak med os. Med vores vejledning og inputs kan du allerede tidligt i forløbet få en endnu bedre idé om materialevalg, størrelse på hallen, energioptimering og meget mere.

I denne brochure har vi fundet 5 meget forskellige haller frem - Både tilbygning og nybyggeri, stålhal eller bygget med betonelementer.

Få uddybet hvert projekt og find endnu mere inspiration under vores referencer.

Billede af genbrugsstation-brochure DOWNLOAD GENBRUGSSTATIONER

Jord og beton, kloak og anlæg er nogle af Vesti Olsens spidskompetencer, hvorfor genbrugspladser / genbrugsstationer er projekter vi elsker at involvere os i. Og skal der dér ud over også etableres logistikhaller eller lagerhaller med mandskabsfaciliteter - så er projektet skræddersyet til os.

Vi har i denne brochure samlet nogle referencer omhandlende genbrugsstationer,

Godt samarbejde imellem bygherre, bygherrerådgiver og entreprenøren har været med til at vi flere gange er blevet valgt og det er vi stolte af. Vi værner om gode samarbejdspartnere og vi glæder os til snart at skulle i gang med en ny Genbrugsstation.

Find flere projekter og lad dig inspirere ved at gå videre til vores referencer.