BILHUSE


Vesti Olsen A/S bygger og renoverer bilhuse der lever op til både jeres og bilproducentens kriterier.

Vi bygger med beton, alufacader og glaspartier, der får jeres kommende bilhus til at fremstå moderne og indbydende.

BILHUSE / UDSTILLINGSHALLER


For at opnå masser af plads og rum til indretning i bilhuse og udstillingshaller, benytter vi som oftest stålkonstruktioner som bærende dele. Det giver god mulighed for søjlefri arealer, og et meget enkelt udtryk, der ikke tager opmærksomhed fra udstillingen.

Et nyt bilhus skal passe ind i landskabet – og eventuelt til eksisterende bygninger, og derfor har vi god mulighed for at tilpasse i både størrelse, farver og facade løsninger.

Hos Vesti Olsen A/S har vores dygtige AutoCad-tegnere mulighed for at indsætte en 3D-tegning i et foto af det nuværende landskab. Det giver en god mulighed for at vurdere udtryk, størrelse m.v. af bilhuset – inden byggeriets start.

PROCESSEN


Står I og skal have bygget et nyt bilhus eller en udstillingshal? Så kontakt os allerede i dag eller kom forbi til en kop kaffe, så vi kan drøfte jeres mulighederne. Erhvervsbyggeri som bilhuse, er ofte underlagt regler fra bilproducentens side – særligt når det handler om salg af nye biler fra en specifik producent. Vi sørger selvfølgelig altid for at imødekomme disse krav og regler, så vi til sidst står med et byggeri, der lever op til alles kriterier. Efter grundig drøftelse af ønsker for det kommende bilhus, kvitterer vi med et uforpligtende prisoverslag og evt. skitsetegninger for byggeriet.

EN UFORPLIGTENDE SNAK


Skal vi gå i dialog om jeres nye bilhus, så tag kontakt til os i dag.

Vesti Olsen A/S har mere end 35 års erfaring i byggebranchen, og med ca. 25 dygtige medarbejdere, er vi godt klædt på til alt i hele byggeprocessen.

Byggeri af bilhuse
Halbyggeri

HALBYGGERI

Vi har stor erfaring indenfor byggeri af haller til alle formål.

HALBYGGERI
Stålhaller

STÅLHALLER

Byggeri af stålhaller er en af vores spidskompetencer.

STÅLHALLER
Industrihaller

INDUSTRIHALLER

Vi bygger industrihaller og til erhvervslivet.

INDUSTRIHALLER
Bilhuse

INSTITUTIONSBYGGERI

Vi tilbyder alt indenfor byggeri til det offentlige – særligt institutioner.

INSTITUTIONSBYGGERI

Del denne side